Дачић: Да сам одлучивао уместо Милошевића рата не би било

Дачић: Да сам одлучивао уместо Милошевића рата не би било​

"Да сам ја доносио одлуке никада не бих дозволио да избије рат, јер је свака врста мирног споразума боља од рата", рекао је Дачић.

http://www.kurir-info.rs/dacic-da-sam-odlucivao-umesto-milosevica-rata-ne-bi-bilo-clanak-821205

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Који ПАЋЕНИК овај Дачић:roll:. Њему је Слоба ноћна мора. Верујем да нема тога шта он неће да "одради" само не би ли "засенио" Слобу.
Шта он умишља:?:
За разлику од Слобе, он неће никоме остати у сећању, историја га неће ни регистровати,...Једино ће остати некима као "горак" укус у устима. Онакав укус који остаје иза сваког лошег човека.:rtfm:
А да је којим случајем он био на месту Слободана Милошевића, Србије би данас била америчка или немачка колонија или нешто слично. Вероватно би неки говорили енглески, а већи део народа немачки. Српска имена би била одавно заборављена....
Пошто се Дачићу увек јако ЖУРИ, а мозак ретко користи када нешто одлучује, зато би се све то што сам написала и издешавало тако јако брзо.

Жали Боже што овакви људи сада управљају нашим животима!!!

.

Дебели гмаз је НУЛА од човека, НУЛА од политичара....... смрад.....

"Da sam odlučivao umjesto Miloševića rata nebi bilo", kaže Dačić. To u prijevodu znači da je Milošević izazvao i da je krivac za rat, sa samim time i Srbija.

Очигледно је скоро био ДА ГА КЕТРИН ЕШТОН НАХРАНИ на "радном ручку", "радној вечери", "радном доручку" - дупе му је све веће, гроник му све више виси испод браде а прсти су му као сафаладе... питам се само да ли га храни гов*нима када овако свакодневно јавно лупета.

Мени није јасно како овог Гљивицу није срамота да узима у уста великог председника Милошевића, он који га је издао, који је уништио некад прогресивну партију патриотске левице (какав је био СПС у време Слобе)?

Back