DA ŽIVI LJUBAV...

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prelepa tema. evo i nas
Lucky i Beauty (crni) koji vise nije sa nama, ali zivi u nasim srcima
BeautyLucky-1.jpg

moje dete u jednom od azila
Jeja-1.jpg

patuljasta zecica Rosie (kutija sluzi samo za igranje, naravno :)
CopyofDSCF0028-1.jpg

DSCF0029-1.jpg

Henry kad je bio beba :)
DSCF1290-1.jpg

srecan rodjendan!!!
P2180016-1.jpg

sad cu ja to da dohvatim..
DSCF1610-1.jpg

od ovih gostiju covek ne moze da zivi!!!
P5070035-1.jpg

dete i decaci :))))
DSCF1721-1.jpg

izvinjavam se ako sam preterala, jedva sam se zaustavila!

zeka je odvojen, zivi na zastakljenom balkonu, pustamo je u zadnje dvoriste i u bastu na krovu (slike su odatle)a u sobama je samo pod strogom kontrolom jer gricka kablove. nije odusevljena mackama, a Lucky je mnogo velik i prilicno trapav pa se bojim da joj bude u blizini.
i da cuvam ih sve i volim do neba. mace su stalno u kuci, tek ponekad ih vodimo u setnju, Lucky-ja setamo 3 puta dnevno. nema tu teskog posla, tek puno ljubavi i zadovoljstva :)

zeka je odvojen, zivi na zastakljenom balkonu, pustamo je u zadnje dvoriste i u bastu na krovu (slike su odatle)a u sobama je samo pod strogom kontrolom jer gricka kablove. nije odusevljena mackama, a Lucky je mnogo velik i prilicno trapav pa se bojim da joj bude u blizini.
i da cuvam ih sve i volim do neba. mace su stalno u kuci, tek ponekad ih vodimo u setnju, Lucky-ja setamo 3 puta dnevno. nema tu teskog posla, tek puno ljubavi i zadovoljstva :)

je li se mi znamo? :mrgreen:

[Ljudi moji, moj Gizmo je kod mene u ilegali zbog muza-veterinara poreklom sa sela, zbog linjanja isl. ali ga ja kad mi se ukaze prilika uvedem iz predsoblja u dn. sobu. Jutros smo moj tata i ja bili u dn. sobi, Gizmo u predsoblju, naravno, lajao, a Milica u svojoj sobi spavala. Znali smo da se probudila po tome sto smo culi jedno veselo "GIGA!!!" iz pravca kreveca. Kad sam ga uvela da se ugreje, posle par minuta je sam trazio da izadje koliko su snazni bili njeni izlivi neznosti. Ustala je s nose samo da bi isla po kuci za njim. Jasno je da pas od 13,5 godina i dete od 15,5 meseci nisu bas savrsen spoj ali ona njega obozava a on nju divno trpi, on, koji je dok nisam zatrudnela bio moja beba i koji NIKAD nije voleo decu. Na nju nikad nije ni zarezao a ne nesto drugo! To skoro da lici na obostrano. Videcu ako uspem da nabavim negde aparat pa cu vam poslati zajednicku fotku, u zadnje vreme je sve vise prilika za to.

Back