DA ŽIVI LJUBAV...

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slike su prelepe! :D
Ne znam sta je to sto tera mace u krevet za kucu. Moj macan je skoro otkrio da je Tedijev krevet najlepsi na svetu, jedino je problem sto Tedi onda ne sme da dodje u krevetac jer se plasi macana. :lol:

malo da osvežimo temu :-D

GwSFLcfaxHJQsBZ4.jpg

jjfeYEts_5YV5Px1.jpg

U marti nisam Alexa izvodila na izložbu, ali ja jesam bila, ako misliš na beogradski CACIB. ;) A Alex nema šanse da nekog iskulira ako taj neko hoće da se poigra sa njim, ali nema teorijske šanse da se to desi! :D Ja sam na toj izložbi srela jednu ženu sa mopsom, njih stalno srećem po izložbama, ali taj mops skoro uvek ima spušten rep, dok je Alexov uvek podignut kao što i treba da bude. Možda si njih videla, on voli da iskulira sve okolo, a i deluje nekako smoren... :roll:

da, beogradski cacib... znas zasto sam pomislila, videla sam u albumu slike cane corso i mastifa, a mopsa sam videla upravo pored ringova za ove rase i secam se da su stajali tu neko vreme.. nisam sigurna ko je bio sa njim :D ,ali mislim da su dve zenske osobe u pitanju, da li devojke, starije, ne mogu da se setim.. ali ako je tako, onda sigurno nisam vama prisla, jer me je ovaj mali bas bas iskulirao i bilo mi je mnogo smesno :D

Samo da podsetim ucesnike Foruma na to sa kojom idejom je nastala ova tema...
Pozdrav!
smeh:
Ljubav između životinja i dece je nešto posebno... I oseća se i vidi "na kilometar".
Otvaram temu za sve fotografije na kojima je zabeležen neki njihov trenutak, kao i za sve interesantne priče vezane za klince i njihove ljubimce

alexalary9zd.jpg

А сада да мало дамо живота овој теми!
Надам се да ми Смех неће замерити што сам овде ставила причу која је објављена у једном дечјем часопису. Аутор те приче сам ја, али и да споменем да су ти мачићи учинили да мојој деци увек остану у пријатном сећању. Научили су да брину о живом бићу, а и да учине да им мука буде лакша што су остали без маме.

Mili:
А сада да мало дамо живота овој теми!
Надам се да ми Смех неће замерити што сам овде ставила причу која је објављена у једном дечјем часопису. Аутор те приче сам ја, али и да споменем да су ти мачићи учинили да мојој деци увек остану у пријатном сећању. Научили су да брину о живом бићу, а и да учине да им мука буде лакша што су остали без маме.

Divna prica...:-)
A tema je otvorena upravo zbog toga...
Nego, i ja imam mace koje su iz familije... Bata i seka su bas ponosni na Kiću!

Back