DA ŽIVI LJUBAV...

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
856119.JPG

isispup01.jpg

Ljubav između životinja i dece je nešto posebno... I oseća se i vidi "na kilometar".
Otvaram temu za sve fotografije na kojima je zabeležen neki njihov trenutak, kao i za sve interesantne priče vezane za klince i njihove ljubimce

alexalary9zd.jpg
Moram da citiram i podignem temu gore... Novi ljubimci, novi klinci, nove fotke... :D

Ja samo mali doprinos u vidu opisa onoga što moja Milica često radi i citata onoga što tom prilikom kaže. Objasnili smo da Gizmo ne voli baš puno da se grli, onda se jako uplaši, bla, bla... I onda ona kad naiđe u svojim pohodima na njega, priđe s leđa (uvek dovoljno bučno da ga ne bi inenadila), potapše ga obema rukama po bokovima, rebrima... gde ga dohvati i kaže nešto što bi u prevodu bilo "Gde si Gišice!" Često i sedne pored njega na pod i češka ga oko ušiju, po vratu... Tad joj on dozvoli da prebaci jednu ruku preko njega, praktično da ga zagrli i to sve tako slatko izgleda... :heart::heart: :cmok: Prvom prilikom ih slikam i kačim.

Ovo je najlepsa tema. ;)

Laki, najbolji drugovi vidim, divni su. :)

Nazalost jedinog malca kojeg znam se plasi i pudle.. trudicu se da ubedim klinca ili klincezu za koju fotku sa Sarom. Mimi pozuri i postavi obecanu forku da ih vidimo u zagrljaju. :D

Па коначно је и наша породица увећана а и улепшана са једном предивном и умиљатом женкицом! Још нема име, управо трагам за њим, а дотле ево слика:

Poslednja izmena od moderatora:
Don je postao dadilja
Trpi jadničak iz sve snage...da ga čupaju,tuku...i za uši vuku...a on to voleee , još se i raduje tupan! Očarala ga je "Naša mala noćna mora"
0f4485df-1.jpg

Ma nee! Nije mi ništaa
c6449624-1.jpg

Da odremam dok me jašu...
8ac315d0-1.jpg

Mene ljubi, hej! Meeene!
a1814e3e-1.jpg

Ja ću tebe da poljubim!
43743a97-1.jpg

Back