Da vidimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шон:
pa na njihovim forumima one koji pljuju po srbiji oma banuju
To je mana, zar ne? Minus u ljudskosti, konverzaciji, suočavanju sa istinom, činjenicama, istorijom. Treba da težimo da budemo takvi? Ili da se ogradimo od takvog stava ili razmišljanja?

Laughing_RoflSmileyLJ.gif

jomini:
:shock: :shock: :shock:

Nema veze, držite se teme!

Ok...vidim da se forumasica slatko nasmeja na tvoju primedbu upucenu meni, pa mi pade na pamet da to nema veze...mis'im, da se dobro zabavite...ili je i tema otvorena... :?

Hajde da se drzim teme...Nalazim da je najbolje da nas "demokraticno" banujete cim se neko nameraci, te je besmisleno raspravljati o tome. Za sebe znam da mi ne bi palo na pamet da se posle toga ponovo pojavim ovde, a na srecu nekolicine prisutnih ... :mrgreen:

jomini:
To je mana, zar ne? Minus u ljudskosti, konverzaciji, suočavanju sa istinom, činjenicama, istorijom. Treba da težimo da budemo takvi? Ili da se ogradimo od takvog stava ili razmišljanja?

pa ako ti neki kvazi hrvati ovde a znash da pola nemaju veze sa njima seru i provociraju, a ti otvarash temu shta da radimo sa krstanom... onda nis nishta bolji no njihove tvrdnje da ustashe nisu ubijale decu.... ono bilo rekla kazala, jel' tako... sad mozhesh da obrishesh one fotografije, da ne shokiraju vrle korisnike. :)

ja ti kazhem da ih banuju zato jer je to sistem akcije i reakcije... sutra ce da dodju deset njih koji ce da postave osetljive teme o oluji, jasenovcu, ljubljenju svapske chizme, falsifikovanju istorije, danashnjoj ustashkoj mladezhi u hrvatskoj koja se ne libi da javno ide jelachicem i da dizhe ruku u vazduh i poziva u stroj.... ali il' ne razumesh il' se pravish...

Шон:
pa ako ti neki kvazi hrvati ovde a znash da pola nemaju veze sa njima seru i provociraju, a ti otvarash temu shta da radimo sa krstanom... onda nis nishta bolji no njihove tvrdnje da ustashe nisu ubijale decu.... ono bilo rekla kazala, jel' tako... sad mozhesh da obrishesh one fotografije, da ne shokiraju vrle korisnike. :)

ja ti kazhem da ih banuju zato jer je to sistem akcije i reakcije... sutra ce da dodju deset njih koji ce da postave osetljive teme o oluji, jasenovcu, ljubljenju svapske chizme, falsifikovanju istorije, danashnjoj ustashkoj mladezhi u hrvatskoj koja se ne libi da javno ide jelachicem i da dizhe ruku u vazduh i poziva u stroj.... ali il' ne razumesh il' se pravish...
То у корену треба сасећи... слажем се, проблем ће бити све већи!

SANDRINAbg:
Ako se vec pominje Bog, rec se pise velikim slovom...
ih, ne mogu zbog boga da pravim izuzetak od principa da sve na forumu pisem malim slovima.
zao mi je, ne mogu.
to je valjda jasno. al' pravopis&gramatika...to je mystery, for some of us ;)
SANDRINAbg:
samo nastavite ako vam je to jedino zadovoljstvo u zivotu.
ok
uzasno mi je zhao zato sam se smejao. grize me savest, razdire...:(
oprosti mi, ti neobicno vazna i nadasve bitna osobo u mom zivotu.

SANDRINAbg:
Potpisujem..i da dodam, uz vredjanje, provociranje, ismevanje, pokusaje ponizavanja domicilnog stanovnistva iliti forumasa sa ovih prostora, sto je u njihovim maticnim drzavama nezamislivo... :roll:

A otkuda ti znaš tko je od kuda i ti si ta koja isto vrijeđa!!!
Samo mene si nazvala 5 puta baliom a nemaš pojma ni tko sam ni otkuda??
A uostalom da bih bio balia onda u niku nebi imao naziv grada na moru Rijeka 8)

Jomini nije taj jedini ima ih još na ovom forumu!!!

~Petar~:
ih, ne mogu zbog boga da pravim izuzetak od principa da sve na forumu pisem malim slovima.
zao mi je, ne mogu.
to je valjda jasno. al' pravopis&gramatika...to je mystery, for some of us ;)

ok
uzasno mi je zhao zato sam se smejao. grize me savest, razdire...:(
oprosti mi, ti neobicno vazna i nadasve bitna osobo u mom zivotu.

Naravno da svi vi koji ste nesigurni u poznavanje gramatike pisete sve malim slovima...narocito ste vas dvoje prepoznatljivi...mis'im, ako vas je samo dvoje... :mrgreen:

Da i vi ste jako bitni u mom zivotu...ne znam sto se osvrtoh na vas uopste, mada se trudim da vas zaobilazim koliko god mogu al' ovde ste se nametnuli, pa... :rolleyes: :mrgreen:

SANDRINAbg:
...Ne pise se nepismenost , nego ne pismenost , bez obzira kako se izgovara...kad se vec ista spominje. :mrgreen:

Пише се неписменост, а ти узми српски правопис, па провери. У праву је Јомини код те речи. Што се тиче других ствари, тј. теме, јомини мислим да не смеш да допустиш да се овде велича усташтво на било који начин, а приметили смо да то раде поједини. Шта мислиш какви одговори следе ако дозволиш да такви екстреми пњују по Србији, да величају усташтво итд. Адреналин је чудо.

Što se tiče Krstana meni ne smeta. Fora je u tome, ako imaš volje da nešto raspravljaš s čovekom - uključiš se ... Ovako, pročitaš ili ne i gledaš na drugu stranu.

Hrvati i mudže imaju perfidniju taktiku. Mirno, bez mnogo "paljenja" prosipaju laži i polu-istine > adrenalin, pucanje naših forumaša, jednostavno se navuku ... Pa iskuliraš budale i gledaj nešto drugo, iole suvislo ...

I ne ljutite mi kumu Sandrinu, rekoh, kum South je osetljiv i lak na obaraču !! :lol:

Ма ја не знам саом коме шта може да смета. Оно што Јомини може сматрати за глупавим, неко други не мора. Оно што други сматрају глупавим, он не сматра и тако даље. По тој логици не би нико требао да пише на форуму.

Lacibg:
Što se tiče Krstana meni ne smeta. Fora je u tome, ako imaš volje da nešto raspravljaš s čovekom - uključiš se ... Ovako, pročitaš ili ne i gledaš na drugu stranu.

Hrvati i mudže imaju perfidniju taktiku. Mirno, bez mnogo "paljenja" prosipaju laži i polu-istine > adrenalin, pucanje naših forumaša, jednostavno se navuku ... Pa iskuliraš budale i gledaj nešto drugo, iole suvislo ...

I ne ljutite mi kumu Sandrinu, rekoh, kum South je osetljiv i lak na obaraču !! :lol:

tako je...a dopusta im se i vise nego dozvoljavaju granice ukusa ili sto " oni Anamo kontaju", k'o demokraticnost... :? :lol:

p.s. kazi im koome... :wink: :lol:

I da se samo nadovezem na gornji post...Ne samo sto se ovde izivljavaju nego je simptomaticno, a nije me mrzelo da upratim, da se istovremeno kada se i ovde u krdu pojave, a samo tako i pisu u krdima, istovremeno se na susednom bosnjackom forumu sa.x-u pojavljuju meni prepoznatljivi, a njihovi nick-ovi, koji tamo prenose svoju pljuvacinu, na sveopstu radost tamosnjih bosnjaka.

Citat :
.." A krdo kad namirise slabost, bez milosti se obrusava na zrtvu.."! :?

SANDRINAbg:
I da se samo nadovezem na gornji post...Ne samo sto se ovde izivljavaju nego je simptomaticno, a nije me mrzelo da upratim, da se istovremeno kada se i ovde u krdu pojave, a samo tako i pisu u krdima, istovremeno se na susednom bosnjackom forumu sa.x-u pojavljuju meni prepoznatljivi, a njihovi nick-ovi, koji tamo prenose svoju pljuvacinu, na sveopstu radost tamosnjih bosnjaka.

Citat :
.." A krdo kad namirise slabost, bez milosti se obrusava na zrtvu.."! :?

Pravo da ti kažem Sandrina, lakše je s njima izaći na kraj, nego s onim smorom. Nek se upiše u neku sekciju pa neka piše do mile volje. Ko ono može da čita? Meni se čini da njemu fali neki procenat, ozbiljno to mislim.

Па ти немој да читаш. Ја не видим зашто је Крстан већи проблем од оних који величају усташтво на овом форуму

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back