Da vidimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PJ_Harvey:
1. Ovo je srpski forum isto kao što si ti Srbin,tj. pokaži mi GDE to piše u pravilniku... Pored toga,ko je merodavan da presuđuje o poštovanju,takvi kao ti možda?
2. Ni mene.
3. KOJI GENOCID? Misliš na ono sveto pravilo da je o zločinima nad Srbima potrebno pisati što više i bez mere, a o zločinima koji su Srbi počinili treba ćutati kao zaliven?
Fagy, Kiro, Polly itd. Vojvodina ostaje u Srbiji.

Srbi pišu o zločinima počinjenim nad njima, a o srpskim zločinima pišu mudžahedini, ustaše,
EU fašisti i otimači kao i USA najveće zlo koje je postojalo na planeti. Eh, šipce zaboravih. Ti u životu (na forumu) nisi ni jednu jedinu reč rekao o zlu prilikom stradanja Srba - koncetrisan si na suprotno. Pa sad vidi ko si .

SANDRINAbg:
'ebi ga koomo, mogla si me ovaj put podrzati, pa makar i lazno... :lol:

Ukapirala sam ja to o'ma cim je post otisao, al' bejase kasno...nagrnuli mi na grbacu fata i mujo i...znas kako to ondaK kod mene ide....'ebo pravopis... :lol: :lol: :lol:
Pa, ti znas koliko mi je stalo do tebe:)
Ovaj put izvini, necu se mesati, ti si uglavnom i pismena, a ja razumem kad nagrnu, onda ko ...be pismenost :oops: :wink:

SANDRINAbg:
Svaka cast Aleksandre...apsolvirao si sve primedbe u jedan odlican post..naravno da bi tako trebalo da bude..! :smile:
Taj je GENIJE:) Neverovatno elokventan, vispren, duhovit, znanjem potkvoan, ali najvise iskren i pravican :lol:
Sto se tice gramatike... :cry: :wink: :lol:

Evo meni npr.nije jasno kako moze da se raspravlja o stvarima ko shto ovaj Polly Jeane-PJ Harvey-Kira-whatever postavlja...pre neki dan je lupio da su Srbi pod carom Dushanom pobili milion Grka kao kontraargument na to da su njegovi Hrvati pobili milion Srba.
Ako vec treba pochistiti govna,treba sva a ne samo neka.

PJ_Harvey:
1. Ovo je srpski forum isto kao što si ti Srbin,tj. pokaži mi GDE to piše u pravilniku... Pored toga,ko je merodavan da presuđuje o poštovanju,takvi kao ti možda?
2. Ni mene.
3. KOJI GENOCID? Misliš na ono sveto pravilo da je o zločinima nad Srbima potrebno pisati što više i bez mere, a o zločinima koji su Srbi počinili treba ćutati kao zaliven?

Драги колега искрено ми је жао што сте неписмени, рекао сам:

1. ово је Српски форум искључиво и само по томе што мораш да поштујеш Српски народ и Државу, ништа више сваки човек је добродошао ако се слаже са првом ставком.
Значи Српски је само по томе што мораш да поштујеш Српски народ и државу и нипочему другом сви су добродошли
2. Сваки злочин је злочин али није сваки злочин геноцид
3. Као члан форума имам право да предлажем.
4. И ти.

*BILJA*:
Pa, ti znas koliko mi je stalo do tebe:)
Ovaj put izvini, necu se mesati, ti si uglavnom i pismena, a ja razumem kad nagrnu, onda ko ...be pismenost :oops: :wink:

Ma da...a uvek govorim ko ih 'ebe, necu se osvrtati i...kad ga preteraju ne mogu izdurati... :?

Nego, sto vreme vise prolazi, a ja ovde, sve me nesto radikali vise privlace...ako se ovaj ustasko-balijski trend nastavi, bogme dobiste jos jedan glas... :wink: :lol:

Enfroz2891.:
Evo meni npr.nije jasno kako moze da se raspravlja o stvarima ko shto ovaj Polly Jeane-PJ Harvey-Kira-whatever postavlja...pre neki dan je lupio da su Srbi pod carom Dushanom pobili milion Grka kao kontraargument na to da su njegovi Hrvati pobili milion Srba.
Ako vec treba pochistiti govna,treba sva a ne samo neka.
Ama bre, dileja kompletna. Mislim, to je psihički poremećaj, gde mu zadovoljstvo pričinjava zajebavanje drugih (gde je najveća kazna ban). Klasična nula real životu, neprimetan - neshvaćen. Našao je način da "leči" frustracije. Možda je bolje i to nego da ogrezne u neke prave zločine.

@jomini
hvala na odgovoru na poslanu PP poruku...

dok se dotični ne kazni koji podupire fašizam i omalovažava žrtve Vukovara a posebice Ovčare, već smatra da je kazna hrvatskom narodu trebala biti veća je ravna fašistama poput hitleru i paveliću i to je za svaku osudu!:

deki12345:
Malo je bio jedan Blajburg... za ovu stoku... i malo je bio jedan Vukovar i Ovcara... stoka je izvukla d_upe... da je bio barem jos jedan Blajburg ili Vukovar ovih g_ovana ne bi bilo....

a tema ne zaključa, na kojoj je bilo toliko pljuvanja po Hrvatima, da je bilo pljuvanja po onima koji su bili na koncertu Tompsona još OK al po ljudima koji dotičnog nemogu ni smislit (poput mene) to je žalosno:
http://forum.krstarica.com/threads/155747&page=26&pp=25

mene na Politici neće biti...

svako ko ne reagira na takve fašističke izjave, je latentni fašista, a forum koji dozvoljava takvima da pišu bez sankcija je za mene FAŠISTIČKI a ja se na takvim mjestima ne želim više pojavljivati

ja sam od prvog svog dana osuđivao zločine koje su počinili pripadnici mog naroda i osobno antifašista

SANDRINAbg:
Ovako bi zaista i trebalo da bude i svi mi koji dodjemo ovde to i ocekujemo...mislim, mi gradjani Srbije, Srbi i ostali, ali na zalost nije tako, a dokaz su ovi sa strane sto divljaju Forumom, a koliko vidim nas i nije nesto preostalo mnogo...a sve nas je manje i manje...tuzno... :confused:

Мало скретање са теме, али..
то је оно што инсистирам на речи Србијанац. Не подносим реч "грађанин" јер негира национално, реч "Србијанац" подвлачи Срспко у смислу државе Србије лојалности Србији у смислу поштовања државе и Српског државотвпрног народа и Срспке традициј- ЗА СВЕ уз поштовање порекла Мађара, Шиптара, Румуна- ЗА СВЕ.

Тако смо сви овде на форуму хммм... Крсташи :) ( од Крстарице), Радикали, Либерали, Демократе, Срби, Хрвати... али Крсташи јер би требали да поштујемо правила форума, колико се сећам сви смо кликнули на услове приликом учлањивања. Опет не волим реч "Чланови форума Крстарица"
:lol:

SANDRINAbg:
Ma da...a uvek govorim ko ih 'ebe, necu se osvrtati i...kad ga preteraju ne mogu izdurati... :?

Nego, sto vreme vise prolazi, a ja ovde, sve me nesto radikali vise privlace...ako se ovaj ustasko-balijski trend nastavi, bogme dobiste jos jedan glas... :wink: :lol:
Toooooo koooooomo ! :lol:

SANDRINAbg:
Samo da dodam, a ako vas ne mrzi obratite paznju na poslednjih nekoliko postova u ovih 10-15 minuta, na par tema...koji nick-ovi su se u krdu pojavili i sta pisu...ovo, apropo izazivanja a maskiranja prepoznatljivih forumasa sa maskom ldp-ovaca, a svima nam je jasno ko se krije iza toga, ako nista, izmakne im se po koja karakteristicna rec...karakteristicna za podneblje odakle su.
Meni se poneka cini da vise i ne znam s kim "pricam"!
Nickovi se menjaju k'o carape (i cesce) pa mi treba vremena da se bar malo dosetim, a onda redovno pogresim.
Prvo sto treba uciniti, da svako ima samo po jedan nick, ili, ako ga promeni - neka prijavi.
Sto se tice Krstana, mnoge ovde nervira to STA on pise, nego koliko mu je dugacak (ospiran) post, ili nekakvo spamovanje (kojeg se mnogi ne odricu, naprotiv) i da nije u redu banovati korisnika zbog njegovog misljenja.
Jednostavno, kome smeta, neka preskoci, kome ne smeta neka komentarise.
Tako ja zamisljam pravu demokratiju, a ako je "demokratija" na delu, onda ja nista ne zamisljam, ja to smesta prepoznam i prema tome se ravnam.

Lacibg:
Ama bre, dileja kompletna. Mislim, to je psihički poremećaj, gde mu zadovoljstvo pričinjava zajebavanje drugih (gde je najveća kazna ban). Klasična nula real životu, neprimetan - neshvaćen. Našao je način da "leči" frustracije. Možda je bolje i to nego da ogrezne u neke prave zločine.

Otkud znas da vec nije ...pa bejase rat na ovim prostorima a svakojaka go.vna se nakotise...narocito tolika kolicina mrznje prema nama... :?

SANDRINAbg:

Bravo, kumo:)
Vidis, nismo djavoli, ne ujedamo, fini smo, pristojni, i vecini nas si draga:)

tokyo:
@jomini
hvala na odgovoru na poslanu PP poruku...

dok se dotični ne kazni koji podupire fašizam i omalovažava žrtve Vukovara a posebice Ovčare, već smatra da je kazna hrvatskom narodu trebala biti veća je ravna fašistama poput hitleru i paveliću i to je za svaku osudu!:

Да анализирамо:

1. Дечко који је изјавио да треба још један Блајбург или Вуковар није начисто са собом и ја не бих то никада рекао зато што:

1. Блајбург је било место стрељања Усташа, Домобрана, Четника, Белогардејаца итд.
2. Вуковар је био легална операција легалне ЈНА над Хрватским побуњеницима.
3. Овчара је ратни злочин, али не баца сенку на исправку акцију ослобађања Вуковара

Твоје поистовећење је у следећем примеру

1. Блајбург: Узмеш пиштољ и убијеш педофила-масовног убицу
- починио си злочин јер је убиство ма кога- кривично дело
2. Јасеновац убиство невиних жена и деце

Закључак: Пред законом оба случаја су злочин али не исте величине, не поистовећује се злочин над у најмању руку ратним заробљеницимаи масама невиних цивила. Убиство педофила-масовног убице и масовни злочин геноцида у Јасеновцу нису исти.

cenjeni moderatoru i postovani forumasi
svaka medalja ima dve strane.... ako bih ja odlucivao, moj bi odgovor bio protiv banovanja, znaci: NE. mislim ako se izuzmu neke sitnice ipak je interesantno pratiti njegova izlaganja, doduse neki su protiv njega, kao i protiv recimo B92, i kao sto kod B92 mogu promeniti kanal, isto tako mogu upotrebiti i ignore, ili prosto preskociti njegove teme. u tu grupicu bio "ubacio" i cenjenog profesora ili grofa, ipak mi je zemljak.

licno mislim da ima forumasa koji su mnogo ostriji ali valjda je to cena demokracije

adem_ks:
cenjeni moderatoru i postovani forumasi
svaka medalja ima dve strane.... ako bih ja odlucivao, moj bi odgovor bio protiv banovanja, znaci: NE. mislim ako se izuzmu neke sitnice ipak je interesantno pratiti njegova izlaganja, doduse neki su protiv njega, kao i protiv recimo B92, i kao sto kod B92 mogu promeniti kanal, isto tako mogu upotrebiti i ignore, ili prosto preskociti njegove teme. u tu grupicu bio "ubacio" i cenjenog profesora ili grofa, ipak mi je zemljak.

licno mislim da ima forumasa koji su mnogo ostriji ali valjda je to cena demokracije

Први задатак демократије је самоодбрана од узурпације и злоупотребе права у циљу умањења права других.
зато су измишљени закони, да уводе ред, штите демократију.

Dura Lex, Sed Lex. Оштар закон, али закон.

Koje spamovanje o cemu vi pricate??? Pa svaka tema koja se ovde otvori je vec bila.Znaci svaka je spam.Posto su sve teme tipa Ceda,Tadic,Kostunica,SRS,Ustase,Cetnici,Srebrenica...

Eto mene banovase "ponovo" zbog tri teme: O ustaskom logoru za decu jedinom takvom za vreme II S.R. ,o misljenju Italijana o Ustasama i o misljenju Nemaca o ustasama.

Naravoucenije:Ako zelite da ne budete banovani sve najlepse o ustasama pisite

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back