- Poruka
- 255
Uvesti da se ucheshce na Krsti naplacuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fagy, Kiro, Polly itd. Vojvodina ostaje u Srbiji.PJ_Harvey:1. Ovo je srpski forum isto kao što si ti Srbin,tj. pokaži mi GDE to piše u pravilniku... Pored toga,ko je merodavan da presuđuje o poštovanju,takvi kao ti možda?
2. Ni mene.
3. KOJI GENOCID? Misliš na ono sveto pravilo da je o zločinima nad Srbima potrebno pisati što više i bez mere, a o zločinima koji su Srbi počinili treba ćutati kao zaliven?
Pa, ti znas koliko mi je stalo do tebeSANDRINAbg:'ebi ga koomo, mogla si me ovaj put podrzati, pa makar i lazno...![]()
Ukapirala sam ja to o'ma cim je post otisao, al' bejase kasno...nagrnuli mi na grbacu fata i mujo i...znas kako to ondaK kod mene ide....'ebo pravopis...![]()
![]()
![]()

ops: :wink:Taj je GENIJESANDRINAbg:Svaka cast Aleksandre...apsolvirao si sve primedbe u jedan odlican post..naravno da bi tako trebalo da bude..! :smile:
Neverovatno elokventan, vispren, duhovit, znanjem potkvoan, ali najvise iskren i pravican
:wink: 
PJ_Harvey:1. Ovo je srpski forum isto kao što si ti Srbin,tj. pokaži mi GDE to piše u pravilniku... Pored toga,ko je merodavan da presuđuje o poštovanju,takvi kao ti možda?
2. Ni mene.
3. KOJI GENOCID? Misliš na ono sveto pravilo da je o zločinima nad Srbima potrebno pisati što više i bez mere, a o zločinima koji su Srbi počinili treba ćutati kao zaliven?
*BILJA*:Taj je GENIJENeverovatno elokventan, vispren, duhovit, znanjem potkvoan, ali najvise iskren i pravican
![]()
Sto se tice gramatike...:wink:
![]()

*BILJA*:Pa, ti znas koliko mi je stalo do tebe
Ovaj put izvini, necu se mesati, ti si uglavnom i pismena, a ja razumem kad nagrnu, onda ko ...be pismenostops: :wink:

Ama bre, dileja kompletna. Mislim, to je psihički poremećaj, gde mu zadovoljstvo pričinjava zajebavanje drugih (gde je najveća kazna ban). Klasična nula real životu, neprimetan - neshvaćen. Našao je način da "leči" frustracije. Možda je bolje i to nego da ogrezne u neke prave zločine.Enfroz2891.:Evo meni npr.nije jasno kako moze da se raspravlja o stvarima ko shto ovaj Polly Jeane-PJ Harvey-Kira-whatever postavlja...pre neki dan je lupio da su Srbi pod carom Dushanom pobili milion Grka kao kontraargument na to da su njegovi Hrvati pobili milion Srba.
Ako vec treba pochistiti govna,treba sva a ne samo neka.
deki12345:Malo je bio jedan Blajburg... za ovu stoku... i malo je bio jedan Vukovar i Ovcara... stoka je izvukla d_upe... da je bio barem jos jedan Blajburg ili Vukovar ovih g_ovana ne bi bilo....
SANDRINAbg:Ovako bi zaista i trebalo da bude i svi mi koji dodjemo ovde to i ocekujemo...mislim, mi gradjani Srbije, Srbi i ostali, ali na zalost nije tako, a dokaz su ovi sa strane sto divljaju Forumom, a koliko vidim nas i nije nesto preostalo mnogo...a sve nas je manje i manje...tuzno...![]()
( од Крстарице), Радикали, Либерали, Демократе, Срби, Хрвати... али Крсташи јер би требали да поштујемо правила форума, колико се сећам сви смо кликнули на услове приликом учлањивања. Опет не волим реч "Чланови форума Крстарица"
Toooooo koooooomo !SANDRINAbg:Ma da...a uvek govorim ko ih 'ebe, necu se osvrtati i...kad ga preteraju ne mogu izdurati... :?
Nego, sto vreme vise prolazi, a ja ovde, sve me nesto radikali vise privlace...ako se ovaj ustasko-balijski trend nastavi, bogme dobiste jos jedan glas... :wink:![]()

Meni se poneka cini da vise i ne znam s kim "pricam"!SANDRINAbg:Samo da dodam, a ako vas ne mrzi obratite paznju na poslednjih nekoliko postova u ovih 10-15 minuta, na par tema...koji nick-ovi su se u krdu pojavili i sta pisu...ovo, apropo izazivanja a maskiranja prepoznatljivih forumasa sa maskom ldp-ovaca, a svima nam je jasno ko se krije iza toga, ako nista, izmakne im se po koja karakteristicna rec...karakteristicna za podneblje odakle su.
Lacibg:Ama bre, dileja kompletna. Mislim, to je psihički poremećaj, gde mu zadovoljstvo pričinjava zajebavanje drugih (gde je najveća kazna ban). Klasična nula real životu, neprimetan - neshvaćen. Našao je način da "leči" frustracije. Možda je bolje i to nego da ogrezne u neke prave zločine.
Bravo, kumoSANDRINAbg:Ma da...a uvek govorim ko ih 'ebe, necu se osvrtati i...kad ga preteraju ne mogu izdurati... :?
Nego, sto vreme vise prolazi, a ja ovde, sve me nesto radikali vise privlace...ako se ovaj ustasko-balijski trend nastavi, bogme dobiste jos jedan glas... :wink:![]()

Ma blagi užas. Kad bi neko pokupio njegove teme i postove ... morali bi da ga isporučimo u HagSANDRINAbg:Otkud znas da vec nije ...pa bejase rat na ovim prostorima a svakojaka go.vna se nakotise...narocito tolika kolicina mrznje prema nama... :?

tokyo:@jomini
hvala na odgovoru na poslanu PP poruku...
dok se dotični ne kazni koji podupire fašizam i omalovažava žrtve Vukovara a posebice Ovčare, već smatra da je kazna hrvatskom narodu trebala biti veća je ravna fašistama poput hitleru i paveliću i to je za svaku osudu!:
Lacibg:Ma blagi užas. Kad bi neko pokupio njegove teme i postove ... morali bi da ga isporučimo u Hag![]()

*BILJA*:Bravo, kumo
Vidis, nismo djavoli, ne ujedamo, fini smo, pristojni, i vecini nas si draga![]()

Sve kum do kuma :wink:SANDRINAbg:Ma ti i koomovi ste super...najbolji ste ovde, sto jes' - jes'...cemo se dogovorimo za dalje... :wink:![]()
![]()

adem_ks:cenjeni moderatoru i postovani forumasi
svaka medalja ima dve strane.... ako bih ja odlucivao, moj bi odgovor bio protiv banovanja, znaci: NE. mislim ako se izuzmu neke sitnice ipak je interesantno pratiti njegova izlaganja, doduse neki su protiv njega, kao i protiv recimo B92, i kao sto kod B92 mogu promeniti kanal, isto tako mogu upotrebiti i ignore, ili prosto preskociti njegove teme. u tu grupicu bio "ubacio" i cenjenog profesora ili grofa, ipak mi je zemljak.
licno mislim da ima forumasa koji su mnogo ostriji ali valjda je to cena demokracije
Alekasandar3:Dura Lex, Sed Lex. Оштар закон, али закон.