Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
za fotkual` ako se smrznes na bazenu, nismo mi krivi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za fotkuEee, grešiš, ovaj silno grešiš sinak.
Nije bitan predmet. Već lokacija istog.![]()

Eee, grešiš, ovaj silno grešiš sinak.
Nije bitan predmet. Već lokacija istog.![]()

a to nije tvoja otadzbina? samo moja?Hvala.
S obzirom na političke stavove trebalo bi da ljubiš boje koje simbolizuju tvoju otadžbinu.
:
Пошто је синоћ једна форумашица преко репутације изразила сумњу да имам 90 кг (на теми о дијети сам поменуо да имам од 88 до 90 кг на 186 цм висине) постављам слику у свој својој величини, а њу позивам јавно да одемо у Кнез Михаилову улицу где ћу да станем на уличну вагу а она фото-апаратом нек овековечи резултате мерења. А затим, да ми се извини...
![]()
a to nije tvoja otadzbina? samo moja?
ako si uskladio boje zbog mojih politickih stavova...e svaka ti dala zbog toga
Jeste moja otadžbina i nju zastupam bojama. Nisam ih uskladio zbog tebe.
Ali ti to ne vidiš pošto si zaslepljena klubaštvom i jer ti je kao simpatizeru ''Jugoslovenskog sportskog društva'' neka druga država na srcu. Mism ono...
Br. 2

Jeste moja otadžbina i nju zastupam bojama. Nisam ih uskladio zbog tebe.
Ali ti to ne vidiš pošto si zaslepljena klubaštvom i jer ti je kao simpatizeru ''Jugoslovenskog sportskog društva'' neka druga država na srcu. Mism ono...
Br. 2

Brate Juliane, mnogo mocno delujete na onoj slici. Mislim da je dame preplavio val testosterona koji prosto kulja sa te fotografije
..a gde treba da osetim val?
Zar je bitno?e sad jos samo da znamo koji si ti od ovih svih![]()

Zar je bitno?![]()
,,,,vecina mi je bzvz...samo jedan nije 

Ко би други, него Делије?
![]()

aha,,,,vecina mi je bzvz...samo jedan nije
![]()

aha,,,,vecina mi je bzvz...samo jedan nije
![]()

Ja to ne bih znala da procenim tako odokativno. Morala bih malo podrobnije da analiziram.![]()
ja sam to kao iskusna baba ...odradila...mislim uzela lupu i izanalizirala...pa sad...ovi celavo osisani...pih....ne mozes ruke ni u kosu da zavuces...da ih priblizis...ili pocupas....kao iz ove pesme malo ovo ono

silno gresis sinko...nisam YU nostalgicar.....nisam ni mislila da si zbog mene uskladio boje Srbije
ipak za ovu kombinaciju imas pozitivno brojanje
e sad jos samo da znamo koji si ti od ovih svih![]()
...
Br. 2
Realno brate u pravu si.Brate Juliane, mnogo mocno delujete na onoj slici. Mislim da je dame preplavio val testosterona koji prosto kulja sa te fotografije
Realno taj je najzgodniji.Ovaj izmedju 2 i 8?
Meni taj, uh...