Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
dosla sam samo da javim da biber deluje
laku noc
laku noc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
laku noc
Oo, neeeeee!dosla sam samo da javim da biber delujelaku noc
![]()
Znao sam da ces zastraniti... 
Ja sam ti vise sean connery fazon..a levo mi smedje okce desno zelenkastoae da kladimo da mladjahni Džordži ima sličnosti sa Kianu?Onakav torzo i kukovi....ali mislim da je smedj sa tamnim okicama
![]()

Bolje su uvek nemontirane nego sto krijes te drugarice necemo im nista

uuu, pa ovo ko ono sa jabukom: najlepsoj
devojcice su devojcice.
nas tetke nemoj mesati u to..![]()
ajde Koto, znaš da je mislio na vas "devojčice"...
mi smo mnogo male za njega![]()
panjkovicu ti li si![]()

Ae bre nisi žena pa da brišeš slike.
A lepo ste se večeras otvorili, svi. Moje pohvale.

Ако је твоја слика на аватару, права си елегантна дамица......nismo sumnjali da je bila dobra namera
...a moja roze haljinica trep, trep

Normalno!![]()
dosla sam samo da javim da biber delujelaku noc
![]()

Bolje su uvek nemontirane nego sto krijes te drugarice necemo im nista![]()

Pa tjuti moram biti fin to su starije dame![]()
Па старије даме очекују да будеш фин у смислу да им хоћеш свашта а не да им нећеш ништа...![]()

Па старије даме очекују да будеш фин у смислу да им хоћеш свашта а не да им нећеш ништа...![]()

E pa sad...nemojmo preterivati...![]()

Pa ne moze to tako javno napadno postidece se..prvo kafica i casica razgovora pa onda![]()
Жене треба третирати као најлепше цвеће...и као праве даме...Извињавам се ако сам повредио нечија осећања; нисам ништа лоше мислио...![]()

Пошто је синоћ једна форумашица преко репутације изразила сумњу да имам 90 кг (на теми о дијети сам поменуо да имам од 88 до 90 кг на 186 цм висине) постављам слику у свој својој величини, а њу позивам јавно да одемо у Кнез Михаилову улицу где ћу да станем на уличну вагу а она фото-апаратом нек овековечи резултате мерења. А затим, да ми се извини...
![]()
ne smem...Pile mi reče onomad da moje grudi nisu zanimljive![]()

Na tu visinu 90 kg nije mnogo... meni deluješ ok...
Пошто је синоћ једна форумашица преко репутације изразила сумњу да имам 90 кг (на теми о дијети сам поменуо да имам од 88 до 90 кг на 186 цм висине) постављам слику у свој својој величини, а њу позивам јавно да одемо у Кнез Михаилову улицу где ћу да станем на уличну вагу а она фото-апаратом нек овековечи резултате мерења. А затим, да ми се извини...
![]()

...ih bre mora da ti je ta forumasica udelila zapravo kompliment, ich pronicljivi niste...

Safira... ne!
samo crveno i belo... izvini u manjini si veceras.![]()

definitivno ti ne kipi : )
a tem mož da se zove -kako vas je džordžijeva butkica nagnala da se pokažete

...ih bre mora da ti je ta forumasica udelila zapravo kompliment, ich pronicljivi niste...
![]()

A ha znaci muvala ga preko reputacija![]()
Џорџи је био прави ледоломац...definitivno ti ne kipi : )
a tem mož da se zove -kako vas je džordžijeva butkica nagnala da se pokažete
Трасирао нам је пут кроз ледена женска срца...
ja mogu samo da konstatujem da samo ovde delije imaju petlju da okače slike....![]()
joj da sam još uvek mod ja bih te sada banovala zbog ove slike, trajno : )