-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
smoki je najbolja riba na forumu... ali NAJBOLJA!!! Pritom je i duhovita... šta ti više od žene treba...
+ ima džak za udaranje....nama negativne energije u njoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smoki je najbolja riba na forumu... ali NAJBOLJA!!! Pritom je i duhovita... šta ti više od žene treba...

sad ce pomisliti da si laka.ono jes bilo na ljisu
 sad ce pomisliti da si laka.ono jes bilo na ljisu
[/B]
manje zvocanja,vise seksa,cesce kolaci?
a sto ste me nahvalili,bas mi je lepo,ne moram danas ni da veceram
nego postavila sam ja i sliku u kupacem,nije nesto bilo zapazeno,osim sto sam dobila pp i to od muskarca,sta ti je to trebalosad ce pomisliti da si laka.ono jes bilo na ljisu

da se pohvalim novim super patikicama.deca bezobrazna, nisu hteli da sacekaju da se mama namesti,pa mi poza nije filmska

Smokvicice, avion si.
Moj dragi spava inace bih mu sad pokazala kakavih lepih zena ovde ima..s obzirom da on tvrdi da je 99% debelih, usamljenih, ocajnih i dokonih.

Smokvicice, avion si.
Moj dragi spava inace bih mu sad pokazala kakavih lepih zena ovde ima..s obzirom da on tvrdi da je 99% debelih, usamljenih, ocajnih i dokonih.

sad bi bilo pravo vreme za temu Miss Foruma...jasno je koja bi dobila najviše glasova publike...

A tek dovratak?patike su prva liga

Pravo da ti kazem i ja se pitam jesam li dokona kad sad ovde mlatim praznu slamu a mogla bih lepo da spavam..ili da kuvam rucak za sutra kao svaka prava domacica. Ili da perem veliki ves na ruke, da stirkam kuhinjske krpe, i kukicam milje za tv.
 idem raširiti...
 idem raširiti...

Matoru sa dobrim patikama.aj bre sad ste vec poceli da me zezate.matoru zenu

Matoru sa dobrim patikama.
sta se hvalis,ko da je nasima mekMoj tvrdi to cak i kad ih je video na slikama... hronicno zakeralo.

ja te ne zezam....kad porastem, volela bih da budem kao ti...
samo smanji unos ugljenih hidrata
A tek dovratak?
aj bre sad ste vec poceli da me zezate.matoru zenu

a pa za to cekamo juliana
a dovratak je stvarno fuj,ali nema se para,sve dadosmo na patike