Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osh i tebi da uradim analizu frizura i boja ko sto sam Smokvici uradila sinoc? Meni je to zanimljivo, a sopstvena faca mi je dosadila za igru.

...ma moja kosa ne trpi nikakve frizure, ima je dosta, ali je tanka i ravna da ravnija ne moze biti..tako da sam odavno digla ruke od nekog narocitog frizeraja...
...a boje, meni retko koja bas lepo stoji, takav mi ten sucmurast...mada ako ti je do igre...dogovoricemo se:)

domacice,ti si meni preslatka sa tim stavom ja sa motikom ,a ovo iza mene je luk...:)
a mi ostale se ubismo sa letovanja,zimovanja,avioni,kamioni,dekoltei,minici,noktici...
dopada mi se tvoj stav:super:

Hvala tebi, hvala jeki što bi se menjala sa mnom ( iz ove perspektive, bolje da sam bila profesor, al' mlado - ludo), hvala krueli koja mi dade reputaciju...:D Ja mogu da pričam samo o onome što znam i što sam iskusila. Kad ovo spomenu, gde li nam je čičak, nešto je ne viđam?:mrgreen:

Pričala bih ja sa vama, ali kamion nemam, aviJonom sam letela jako davno, na zimovanje nikada nisam išla, i mislim da ni neću, za letovanje mi se nikada ne zna, do pet dana pred polazak, pa tako i ove godine, i to u CG,za dekolte i miniće više nisam, a noktići mi nisu za slikanje.

I šta onda ja mogu da okačim, nego sebe sa motikom. E sada, ako to liči na stav, dobro je. :super: :D

Hvala tebi, hvala jeki što bi se menjala sa mnom ( iz ove perspektive, bolje da sam bila profesor, al' mlado - ludo), hvala krueli koja mi dade reputaciju...:D Ja mogu da pričam samo o onome što znam i što sam iskusila. Kad ovo spomenu, gde li nam je čičak, nešto je ne viđam?:mrgreen:

Pričala bih ja sa vama, ali kamion nemam, aviJonom sam letela jako davno, na zimovanje nikada nisam išla, i mislim da ni neću, za letovanje mi se nikada ne zna, do pet dana pred polazak, pa tako i ove godine, i to u CG,za dekolte i miniće više nisam, a noktići mi nisu za slikanje.

I šta onda ja mogu da okačim, nego sebe sa motikom. E sada, ako to liči na stav, dobro je. :super: :D

..svi bi mi ili bar vecina da su nam ova pamet i one godine...a tebi svaka cast
na radu, volji i snazi...:think:

jutros, suncana Banja Luka, na Kastelu sa dragim s druge strane kamere :)
fotografija0093c.jpg
[/URL][/IMG]

sad cu i ja ko domacica,hvala mami i tati,hvala mom frizeru i pedikiru i hvala andrei jer je rekla da sam kul lik
:bye:
a sto se tice kopanja,bila sam treci srednje i dodjem u ovo vreme kuci i donesem opomenu iz hemije.i tata me natera za kaznu da prekopam dvoriste da se poseje trava.a dvoriste poveliko...
bas me cudi da me nije poslao u sibir,ili nesto slicno...
e to motikanje,tj asovljenje,nikad necu zaboraviti
da ne zaboravim stevca,mnogo slatka fotka

....svi smo mi koji imamo nekog u selu nekad nesto radili..i nije nam bilo lako..ali smo znali da ce to proci, za dan, dva, dvadeset..ali ovo kod Domacice je nesto drugo,
htela ne htela...volela ne volela...to je ono od cega zive...a ni malo nije lako uraditi toliki posao i gledati u nebo od koga ti zavisi hoce li se taj toliki rad isplatiti ili ne.....
...a da ni ne pominjem koliki je to fizicki napor.....

...izvini Domacice, ne bih da ti advokatisem, ni ne treba ti, umes da kazes sta mislis....ali eto morala sam....:)

jeka:
i jos mi seljoberi nisu dali da se skinem u kupaci ko covek

Meni niko ne bi branio ni gola da budem na njivi, samo da radim. :D Meni figura ne dozvoljava mnogo toga, ali imam neki šorc koji nosim celo leto, i odem na more crna kao Ciganka, samo mi tih 10 -ak cm što pokriva šorc bude belo.

Hvala afro na advokatisanju :D, ali, navikne se čovek. Kao i u svakom poslu ima i lepog i ružnog, ali sve je to život. Eto, sutra je ružno. :( Idemo da kopamo taj glupi luk. Oko njega ne volim ništa da radim. Toliko ću ga omrznuti, da ću prestati čak i da ga jedem. :evil:

htela ne htela...volela ne volela...to je ono od cega zive...a ni malo nije lako uraditi toliki posao i gledati u nebo od koga ti zavisi hoce li se taj toliki rad isplatiti ili ne....a da ni ne pominjem koliki je to fizicki napor.....)

Ebiga, njoj je bar nadlezno nebo, a nama gownadija na raznim politickim nivoima, al aj necu da politicarim ovde... Fizicki v.s. psihicki napor? Hmmmm...za ovo poredjenje bi bila dovoljna taman jedna nova tema. Ipak bih se menjala, al samo pod uslovom da su dobri putevi da do njive spichim na roshkama. ;)

Videla kako ste lepe i originalne, pisale o kopanju, ja proslog leta najbolju boju nabacila petljajuci oko cveca, travnjaka i zive ograde, bar da sam korisna bila ko Domacica. Ustvari imala sam 10 korena paradajza usred cveca, donela mi jedna baka, a meni bilo zao da ga bacim, pa jadan morao da raste pored mog cveca i preko zice uz komsijinu zivu ogradu. :lol:
Kako ste pisale i o kosi, evo moje fotke sto mi cerka straknula danas, dok sam se borila da ukrotim moju dzunglu od kose, njoj bilo smesno. :lol: Kome fali, da mu strcnem malo i posaljem. :cool:

Pogledajte prilog 182522

Videla kako ste lepe i originalne, pisale o kopanju, ja proslog leta najbolju boju nabacila petljajuci oko cveca, travnjaka i zive ograde, bar da sam korisna bila ko Domacica. Ustvari imala sam 10 korena paradajza usred cveca, donela mi jedna baka, a meni bilo zao da ga bacim, pa jadan morao da raste pored mog cveca i preko zice uz komsijinu zivu ogradu. :lol:
Kako ste pisale i o kosi, evo moje fotke sto mi cerka straknula danas, dok sam se borila da ukrotim moju dzunglu od kose, njoj bilo smesno. :lol: Kome fali, da mu strcnem malo i posaljem. :cool:

Pogledajte prilog 182522

Al si mi simpaticna. :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back