Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smoki je najbolja riba na forumu... ali NAJBOLJA!!! Pritom je i duhovita... šta ti više od žene treba... ;):D:ok::super:

manje zvocanja,vise seksa,cesce kolaci?:zper:
a sto ste me nahvalili,bas mi je lepo,ne moram danas ni da veceram
nego postavila sam ja i sliku u kupacem,nije nesto bilo zapazeno,osim sto sam dobila pp i to od muskarca,sta ti je to trebalo:dash: sad ce pomisliti da si laka.ono jes bilo na ljisu:mrgreen:

da se pohvalim novim super patikicama.deca bezobrazna, nisu hteli da sacekaju da se mama namesti,pa mi poza nije filmska:cool:

:worth:

Pravo da ti kazem i ja se pitam jesam li dokona kad sad ovde mlatim praznu slamu a mogla bih lepo da spavam..ili da kuvam rucak za sutra kao svaka prava domacica. Ili da perem veliki ves na ruke, da stirkam kuhinjske krpe, i kukicam milje za tv.:think:

patike su prva liga
A tek dovratak?:per:
Pravo da ti kazem i ja se pitam jesam li dokona kad sad ovde mlatim praznu slamu a mogla bih lepo da spavam..ili da kuvam rucak za sutra kao svaka prava domacica. Ili da perem veliki ves na ruke, da stirkam kuhinjske krpe, i kukicam milje za tv.:think:

eboteeeeeee mačko ja zaboravila na veš u mašini... :dash: idem raširiti...:roll:

crveno.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

После Смокве је тешко качити се, али, ово сам ја јуче, после оваквог дана: Ујутру ишла за Бг, на неко снимање, онда се враћала да одржим два часа, па отишла да председавам синдикалном скупштином. Ово је после скупштине,одмор у једном лепом кафићу, јутарња шминка, без хране целог дана, али са 20 кафа у себи...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back