-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
smoki je najbolja riba na forumu... ali NAJBOLJA!!! Pritom je i duhovita... šta ti više od žene treba...![]()
+ ima džak za udaranje....nama negativne energije u njoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smoki je najbolja riba na forumu... ali NAJBOLJA!!! Pritom je i duhovita... šta ti više od žene treba...![]()

sad ce pomisliti da si laka.ono jes bilo na ljisu
[/B]
manje zvocanja,vise seksa,cesce kolaci?
a sto ste me nahvalili,bas mi je lepo,ne moram danas ni da veceram
nego postavila sam ja i sliku u kupacem,nije nesto bilo zapazeno,osim sto sam dobila pp i to od muskarca,sta ti je to trebalosad ce pomisliti da si laka.ono jes bilo na ljisu
![]()

da se pohvalim novim super patikicama.deca bezobrazna, nisu hteli da sacekaju da se mama namesti,pa mi poza nije filmska
![]()

Smokvicice, avion si.
Moj dragi spava inace bih mu sad pokazala kakavih lepih zena ovde ima..s obzirom da on tvrdi da je 99% debelih, usamljenih, ocajnih i dokonih.![]()

Smokvicice, avion si.
Moj dragi spava inace bih mu sad pokazala kakavih lepih zena ovde ima..s obzirom da on tvrdi da je 99% debelih, usamljenih, ocajnih i dokonih.![]()

sad bi bilo pravo vreme za temu Miss Foruma...jasno je koja bi dobila najviše glasova publike...![]()

A tek dovratak?patike su prva liga

Pravo da ti kazem i ja se pitam jesam li dokona kad sad ovde mlatim praznu slamu a mogla bih lepo da spavam..ili da kuvam rucak za sutra kao svaka prava domacica. Ili da perem veliki ves na ruke, da stirkam kuhinjske krpe, i kukicam milje za tv.![]()
idem raširiti...
Matoru sa dobrim patikama.aj bre sad ste vec poceli da me zezate.matoru zenu

Matoru sa dobrim patikama.![]()
sta se hvalis,ko da je nasima mekMoj tvrdi to cak i kad ih je video na slikama... hronicno zakeralo.![]()

ja te ne zezam....kad porastem, volela bih da budem kao ti...![]()
samo smanji unos ugljenih hidrata
A tek dovratak?![]()
aj bre sad ste vec poceli da me zezate.matoru zenu

a pa za to cekamo juliana
a dovratak je stvarno fuj,ali nema se para,sve dadosmo na patike