Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
liki, pa smoki izgleda bolje od tebe... nemoj se ljutiš...;) to nema veze sa godinama...:D

a sto je smokvu zabolelo to mogu da razumem al sto tebe i dzordzija :lol:
ps a sto imate taj trip poredjenja,sve ovaj lepsi,one ti zavide,nisam se namestala al tak'a sam prirodno,ona bolja riba,opustite se,ja se ne bih menjala s zenom od 45 pa makar bila i lepa brena prihvatite,pomirite se,to je to,kraj :D postavljajte fotke al ne takmicite se,nije poenta teme,tema je da vas vidim danas hellloooouuuuu

Poslednja izmena:
ovo vec pocinje da bude dosadno :roll:
meni je zapalo za oko da se smokva folira kako se nije namestala a iz aviona se vidi da jeste,inace sta je to jedan klik vise,ne razvijaju se vise filmovi u tamnoj komori
i zapalo mi je za oko da ste se pre koju godinu sprdali na racun pere zdere koji je isto pozirao ispred ves masine kao sto me podseti somebody na reputaciji pa mi je bilo interesantno kako je reakcija za 180stepeni drugacija na njegove nogice u kupatilu,i na smokvine

eto mene sa perom zderom
ljudi opusteno bre koji vam je?
ja se zaista nisam namestila,jer je meni bitna faca,a ne telo,a na slici se ne vidi moj osmeh i zlatan zub.a sin stvarno rekao nemoj da me smaras,necu vise da te slikam.
a i da sam se namestila.mislim,cemu tolika frka i prasina?
a i dopala mi se fotka,da se ne lazemo,ne mogu na svakoj slici da buljim u kameru
nemojte vise da se prepucavate preko mene
i... uskoro cu 46,da se zna :)

...ja hocuuuuuu da me neko slikaaaaa...pa da poziram...napravila sam k'o poslednji ocajnik deset fotografija od kojih ne valja ni jedna a zelela sam da podelim srecu i pokazem zvoncare od tamnog teksasa jednake boje (konacno), duzine taman za baletanke (konacno), dubine - ukrojene do samog struka (konacnoooo)...nije fer. Moram da se udam pa da ima ko da me fotografise...ili da rodim dete.:)

Affro, Linda nasla ih u Mangu...imaju neku kozicu koja se prebacuje kao kais pa se jedino mogu nositi sa uvucenim stvarima...znate sta ja cu da probam popodne da okinem jos neku pa cu da postavim kako tako...nevolja je sto je iza mene sunce, ja koristim onu opciju za muzeje, mrdne mi se ruka i cirkus. Videcu mozda u wc-u bude bolje...ako trazim momku bice ponovo prica da sam poremecena a ne mogu da ga slusam.

...ja hocuuuuuu da me neko slikaaaaa...pa da poziram...napravila sam k'o poslednji ocajnik deset fotografija od kojih ne valja ni jedna a zelela sam da podelim srecu i pokazem zvoncare od tamnog teksasa jednake boje (konacno), duzine taman za baletanke (konacno), dubine - ukrojene do samog struka (konacnoooo)...nije fer. Moram da se udam pa da ima ko da me fotografise...ili da rodim dete.:)

veruj mi , ne vredi.... od svih ukućana , veća je verovatnoća, na tebe da naletim, da me "uslikaš",nego što će oni odvojiti vremena za to...a još kad kažem da je za forum ...sledi ono "samo ti još to treba u životu "

a momak?
: )

eto mene sa perom zderom
ljudi opusteno bre koji vam je?
ja se zaista nisam namestila,jer je meni bitna faca,a ne telo,a na slici se ne vidi moj osmeh i zlatan zub.a sin stvarno rekao nemoj da me smaras,necu vise da te slikam.
a i da sam se namestila.mislim,cemu tolika frka i prasina?
a i dopala mi se fotka,da se ne lazemo,ne mogu na svakoj slici da buljim u kameru
nemojte vise da se prepucavate preko mene
i... uskoro cu 46,da se zna :)

Izgledas fantasticno. :ok:

I sto je jos vaznije, nekako zracis, vidi se da si zadovoljna.

Ja kupila nove sportske helanke isto marka new balance ko smokvica, extra su a dzabe bile 2100 sve ove nike and co su 5000, a ja za sportske stvari ne dam pare :manikir:
a isla danas i na pretpraznicni manikir da ne brinem kakvi su mi nokti :lol:

Affro, Linda nasla ih u Mangu...imaju neku kozicu koja se prebacuje kao kais pa se jedino mogu nositi sa uvucenim stvarima...znate sta ja cu da probam popodne da okinem jos neku pa cu da postavim kako tako...nevolja je sto je iza mene sunce, ja koristim onu opciju za muzeje, mrdne mi se ruka i cirkus. Videcu mozda u wc-u bude bolje...ako trazim momku bice ponovo prica da sam poremecena a ne mogu da ga slusam.

:hahaha:
retki su oni koji razumeju :D

Mislis zbog ovog "cetvrtog (ne znam kako se drugacije zove :rumenko:) prsta? Ja bas zadovoljna, a ovaj jeste malo zaebala. Umem ali nemam sve
boje OPI-ja koje traju danima, ali caka je sto ne umem da ih ko ona lepo oblikujem :)
A ako ti vidis nesto u sta se ja ne razumem, rekni pa i da ja znam sta im fali, da im ne dajem pare za dz :)

prvo - srednji prst - ivica koja je do koze je kriva a treba da prati oblik nokta, da bude zaobljena
ovaj pored njega - lak je presao na kozu pa izgleda neuredno.

to sad ne bi mozda ni izgledalo strasno (niko ti ne gleda bas na makro nokte :) ) da si ih sama lakirala, ali naplatiti takav takav (ne)rad ne znam kako da nazovem.

Ma zato sto mi glupo da zakazem kod kozm samo to, pa smaranje zvanje itd, ovde odem kad sam u Uscu,uvek je jedna slobodna i nekako mi usput.
A sto se tice lokal patriotizma tu sam ovih dana isla u solarijum i na tretman lica tako da nisam ostetila vracarske kozmeticare...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back