Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda ovako nesto...+ crveni karmin...zivlji od ovog..

4006.jpg

žemske, idem sutra na neku žurkicu...i nem pojma šta ću s kosom, imam dve varijante u ponudi...:D
šta vi mislite?
: )

dsc02297z.jpg
dsc02317t.jpg

znači, totalno drugačije izgledam na slikama nego uživo:confused:
meni je ova čupava varijanta draža: )

zavisi šta ćeš obući, kako ćeš se našminkati
ova 'čupava' varijanta izgleda kao da je kosa samo sklonjena da ne smeta... ako ideš negdje sređena, nju bi možda mogla izbjeći

znam na šta misliš, sviđa mi se predlog...al ne postoji šnala koja bi tako držala moju kosu...mnogo je teška...odmah pada nadole

Uhvatis jedan deo obicnom velikom stipaljkom odozdo, onda obmotas kosu oko te stipaljke i pricvrstis spicastom ukosnicom (one ukosnice kao sto su na sledecoj mojoj slici). Veruj mi da moze. Kad sam imala dugu kosu, uspevala sam ogromnu kolicinu kose da ucrvstim tako da ne mrda ni pri skokovima. Bitno je samo da stipaljka kojom se hvata kosa bude jako dobra, da iz nje ne klizi ono sto uhvati.

zavisi šta ćeš obući, kako ćeš se našminkati
ova 'čupava' varijanta izgleda kao da je kosa samo sklonjena da ne smeta... ako ideš negdje sređena, nju bi možda mogla izbjeći

a znaš mene...farmerke i majčica...:rumenko::rumenko::rumenko:

Ni ovo ti nije losa varijanta. Msm moja glava je na slikama chupava jer sklepam kosu na prvom malom odmoru bez ogledala i sl. a moze ispasti zanimljivo tako sto se pramen po pramen podigne na gore tako da ga snala drzi samo pri kraju.
Pogledajte prilog 181623

baš dobro izgleda...probaću...:D

Nisam se sama pozvala iako u pozivnici drugacije pise ...al mi se ideja dopada :heart:
Ne znam sta je tacno razlog i sta ce sutra tamo da se desi al prosto jedva cekam sutrasnji dan.

Pogledajte prilog 181662

Ne, nema to veze sa tim sto se nadam da ce doci mama malog antihrista koji mi terorise dete ...i sto vec imam plan kako cu da je napenalim :mrgreen: ( o punoj ratnoj opremi necu ni da pricam ) idem sutra tamo, nabacicu najkul osmejak i u sebi cu mantrati do besvesti...ti si Mirka kul, strasno kul, najstrasnije strasno kul...sve se nadam da ce da upali.

Shushu, izgledaš kao Hermiona iz Harija Potera ;) (to je kompliment)

Ja sam istanjila krajeve jer sam često koristila presu, pa sam otišla kod frizerke juče da ošišam sve te repove. Presa će odsad da skuplja prašinu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back