Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
4fv79d.jpg
[/IMG]

Pogledajte prilog 181493

Na izricitu zelju drage Fibi3;)

Svako je ponosan na ono sto ima, ja se ponosim mojom lepsom polovinom:D

ps. nije spam pokazivati lepsi deo sebe, a na ovoj slici je i moja...ruka:aha:

pasivni, ne preteruj. jeste spam.lepo je citiran uvodni post u kome se objasnjava poenta teme. ako vec toliko zelis da se hvalis svojom lepsom polovinom, otvori adekvatnu temu za to.

• Podržavam
Reactions: ®
Dopada mi se manikir, odlična ti je ta mastilo-plava-boja laka... Prstići su ti
kao sarajevski ćevapi! Uslikaj i desnu, molim te, pa da naručim "deset s lukom i pivu"! :malav:

neko rece sarajevski cevapi ?
evo jos malo sarajevskih cevapa, nisu s' lukom ali ima dodataka :lol:

ps. nisam se tukla za sadnice- a znam da ste to prvo pomislile !!!
samo sam naivno po/verovala u osnovnu kulturu .... i , ovo mi je prva ttp :mrgreen:

bravo afro,kod nas u parku i na keju postavili prave moderne sprave za vezbanje,ne znam zasta koja sluzi,al sam videla jednog dedu kako vozi onaj stajaci bajs(to sam prepoznala)

..hvala, e pa to ce biti i kod mene, samo nesto se radovi oduzili, danas u 3 sata vec nikog nije bilo da bilo sta radi, ovim tempom nece zavrsiti ni do sledeceg proleca, a trebalo je do 1.marta da
bude sve gotovo...divan je veliki park..i steta je da se ne koristi..to mi je na dva minuta od kuce....bice vezbanja samo dok se smiluju...

..Domacice ja vec odavno imam komplex od tebe....a sad sam tek bez teksta.....ima li nesto sto ti ne znas i ne mozes...???

..vratilo se znaci u modu to saranje zidova, kad sam bila dete secam se da nam je zid bio slican kao taj tvoj...

...svaka cast....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back