gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
Mozda ovako nesto...+ crveni karmin...zivlji od ovog..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda ovako nesto...+ crveni karmin...zivlji od ovog..
![]()
Ne vidim razloga zasto bi ti ruzno stajao...druga je stvar ako se ne pronalazis u tome...
žemske, idem sutra na neku žurkicu...i nem pojma šta ću s kosom, imam dve varijante u ponudi...
šta vi mislite?
: )
![]()
![]()
znači, totalno drugačije izgledam na slikama nego uživo
meni je ova čupava varijanta draža: )
znam na šta misliš, sviđa mi se predlog...al ne postoji šnala koja bi tako držala moju kosu...mnogo je teška...odmah pada nadole
znam na šta misliš, sviđa mi se predlog...al ne postoji šnala koja bi tako držala moju kosu...mnogo je teška...odmah pada nadole
zavisi šta ćeš obući, kako ćeš se našminkati
ova 'čupava' varijanta izgleda kao da je kosa samo sklonjena da ne smeta... ako ideš negdje sređena, nju bi možda mogla izbjeći
Ni ovo ti nije losa varijanta. Msm moja glava je na slikama chupava jer sklepam kosu na prvom malom odmoru bez ogledala i sl. a moze ispasti zanimljivo tako sto se pramen po pramen podigne na gore tako da ga snala drzi samo pri kraju.
Pogledajte prilog 181623
Hvala Mirka
E Smokvičice, a znaš kakva je meni inače kosa, ravna ravna ravna, nema šanse da podivlja.
Zato sam jutros u 8 uhvatila presu u ruke i borila se sa njom![]()
Ali do podne će biti opet ravna.
....lepa si Shushu...
....znam kako ti je sa ravnom kosom.....muka![]()
Hvala![]()
Ma nije muka, ja je obožavam, poseno što je samo operem,očešljam i ona savršena.
Ali tako kad me uhvati da je kovrdžam, a znam da ne može, pa se iznerviram![]()