Dijenek
Elita
- Poruka
- 22.033

Једна моја од недеље...
Пре туче за саднице...
Мислим, нисам се ја тукао ал сам био ту...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...evo malo slicica iz naseg lepog parka..danas setnja i malo vezvanja...))
![]()
![]()
...da se samo zna, blok je tu za one koji ne mogu da skoce dovoljno visoko![]()
a otkud ti dve leve ruke?
![]()
Једна моја од недеље...
Пре туче за саднице...
![]()
Једна моја од недеље...
Пре туче за саднице...
Јесам викао...Ajde, ajde, svi smo te videli kako vičeš na sirote penzionere!![]()
...lepo sto si bio na skupu podrske japancima.... sto se slike tice mislim da bi bio lepsi bez te ikebane na licu
![]()
a otkud ti dve leve ruke?
A ovako pre i posle toga. Molujem. Ulepšavam svekru i svekrvi enterijer. U pozadini se vidi moja zaova, i kako sam im ulepšala jednu sobu.
![]()
los vic na racun povredjene osobe
druga leva je od Alex GR
žemske, idem sutra na neku žurkicu...i nem pojma šta ću s kosom, imam dve varijante u ponudi...
šta vi mislite?
: )
![]()
![]()
znači, totalno drugačije izgledam na slikama nego uživo
meni je ova čupava varijanta draža: )
Zasto ne pokusas napraviti pundjicu sa strane? Mislim da bi ti fenomenalno stajalo. Ja je stalno nosim jer mi je tako najlakse da pokupim kosu, a da opet ne budem zalizana. Osh da ti stavim sliku da vidis kako deluje? Meni je jos kratka kosa, al mislim da sa tvojom kolicinom kose, moze ispasti lepa i pozamasna pundja.
Zasto ne pokusas napraviti pundjicu sa strane? Mislim da bi ti fenomenalno stajalo. Ja je stalno nosim jer mi je tako najlakse da pokupim kosu, a da opet ne budem zalizana. Osh da ti stavim sliku da vidis kako deluje? Meni je jos kratka kosa, al mislim da sa tvojom kolicinom kose, moze ispasti lepa i pozamasna pundja.