Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dakle, citiraću još jednom uvodni post
"znaci tema za fotke forumasica,za vase fashion kombinacije,za fotke kako uzivate na vasoj terasi ispijajuci kafesito s mackom u krilu,ili kako upraznjavate sex&city&sok ,znaci da vas vidimo kakve ste danas
lepe,nasmejane,namrstene,cupave,na brzinu,zen,pocrnele posle letovanja,srecne posle porodjaja i trudnoce od 5 god,sve sto moze da bude zanimljivo
"
nije tema za rodjake i prijatelje forumaša, cilj je da se kače forumašice i poneki forumaš,koji baš ne može da odoli : ), ali ne, nije tema za fotke naše uže i šire rodbine (osim ako nisu pored nas, pa smo morali da ih uslikamo : ), jer poenta teme i jeste da vidimo kako forumašice provode dan u slici, gde su bile, šta su radile, šta su obukle, kako su kulirale ili se nervirale i molim vas da u tom duhu i nastavimo, bez da se bilo ko oseti prozvano

img5458zl.jpg

ja večeras,spremam se da usisavam : )

e, aj vidi s Njom da Ona konacno pocne pisati na forumu...
posto Je cesce vidjamo nego neke koji stvarno piskaraju...
+ sigurno ima sta reci...: )))

Nece, valjda joj se smucilo da ja previse visim na forumu:mrgreen: ali mi je dala slobodu da lepsu stranu pokazem:D sto ja bezobrazno naravno koristim:rumenko:
Znas i sama kakve su Bosanke, bolje da ne ucestvuje, bilo bi varnica na sve strane:hahaha: a ja sam sav...cool:andjeo: pa njenu zenstvenost i vatrenost zastupam stalozenoscu i osmehom a na forumu se uvek nadje...osmeh;)

Nece, valjda joj se smucilo da ja previse visim na forumu:mrgreen: ali mi je dala slobodu da lepsu stranu pokazem:D sto ja bezobrazno naravno koristim:rumenko:
Znas i sama kakve su Bosanke, bolje da ne ucestvuje, bilo bi varnica na sve strane:hahaha: a ja sam sav...cool:andjeo: pa njenu zenstvenost i vatrenost zastupam stalozenoscu i osmehom a na forumu se uvek nadje...osmeh;)

brate, smorio si za medalju...fotografijama zene s kojom nikad nismo rijec izmijenili...
ok je jedna...dvije...pet...al ovo je previse...
mislim, lijepa ti je supruga, lijepo ti je dijete...super je sto ste...skladna obitelj...
al toliko ih...promoviras ovuda da ce poceti stucati kad god neko otvori ovu temu... :lol:

Prva slika nije od danas, ali sam danas bila tako obučena...;) za posao...
Druga je posle posla, kućna varijanta... spremanje ručka... pa dok se ono krčka u rerni domaćica izvodi fotosešn...:mrgreen::lol:

Divan enterijer, cak i spahtel tehnika se odlicno uklapa (mada nisam zastupnik nje u kuci) a o tebi ce vec Dame komentarisati;):)

pogledah jos jednom slike, da li su to tapete ili ono sto sam naveo?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back