Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas sam u trenerci, koja se ultra dobro rasteze, sto mi je potrebno, jer sam pravila kolac
(i sama pojela pola tepsije :rumenko:)
a evo i kolaca zbog koga cu suta pesice da idem na fax (a mozda i da se vracam) :lol:

Prilozi

• 28032011492.jpg
    28032011492.jpg
    39,1 KB · Pregleda: 80
Данас су ме дочекале панцероте и овако постављен сто:

:heart::heart::heart::heart::heart:

(Не обраћајте пажњу на моје покисле шишке :cool:, нити на то што није нашао опеглан столњак него је у журби покупио овај са штрика :mrgreen::lol:)

...diiivnooooooo Hellen..taj covek tebe mnoooogooo voli, rekla bih da je jako
romanitcan...uzivaj u sreci...:super:

(Не обраћајте пажњу на моје покисле шишке :cool:, нити на то што није нашао опеглан столњак него је у журби покупио овај са штрика :mrgreen::lol:)

ovaj stan odise toplinom a i ti ne djelujes sad tu ko neki kvarnjak, blago tvom muzu kakvo blago ima :heart:

Muž ti je divno biće... :zaljubljena:
Jel on sam pekao te pancerote? I sa čime su? :D Šta to pijete? (i ja biiii...:rumenko:)

Nego, jako mi se sviđa zid... znam da si za ovo po sredini pisala... ali ove dve boje, gore i dole, jel tapeta ili neka tehnika? Sjajno je... i cveće ti je lepo... :D
Ma menjala bi se sa tobom... bar za ručak... :lol:

Није муж...још увек, али сам је пеко. Стрпо унутра све што је нашо у фрижидеру. :lol:

У чаши је аперитив: вотка са цеђеном поморанџом.:zper:

На зиду су тапете, купила сам их себи за рођендан пре пар година, бирала ми их једна форумашица, а друга ми помагала у лепљењу (а није звата на панцероте :p). :heart::heart:

Хелен, ссад ћу га зовем да га набрусим! А где су панцероте за свају??? :eek::rtfm:
A za Čička?:rtfm::mrgreen:
Није муж...још увек, али сам је пеко. Стрпо унутра све што је нашо у фрижидеру. :lol:

На зиду су тапете, купила сам их себи за рођендан пре пар година, бирала ми их једна форумашица, а друга ми помагала у лепљењу. :heart::heart:

Sve mi odgovara, i aperativ i pancerote... pa i tapete... :lol: e sad sam gladna... :rumenko:

Nego Leki, ženi ti tog, ako ti neka udavača čuje kako je vredan i romantičan... ima da ga ćapne... :mrgreen:

На зиду су тапете, купила сам их себи за рођендан пре пар година, бирала ми их једна форумашица, а друга ми помагала у лепљењу (а није звата на панцероте :p). :heart::heart:

Следећи пут следе слике са лепљења тапета, ако не буде звата, да знаш само!:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back