Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Danas,lepo vreme,setnja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juce bila u veoma uspesnoj kupovini, samo da postavim jos par detalja u mojoj omiljenoj boji![]()
..petak..![]()
danas sam u trenerci, koja se ultra dobro rasteze, sto mi je potrebno, jer sam pravila kolac
(i sama pojela pola tepsije)
a evo i kolaca zbog koga cu suta pesice da idem na fax (a mozda i da se vracam)![]()
danas sam u trenerci, koja se ultra dobro rasteze, sto mi je potrebno, jer sam pravila kolac
a evo i kolaca zbog koga cu suta pesice da idem na fax (a mozda i da se vracam)![]()
Aaaa pa moram i ja moje(mamine) onda... eve ih...Eeee...да усликам и ја моје? Исте такве?
(Наравно, мама их месила, не ја...)
Lepe su ti baletanke, i suknjica. Ja takodje obozavam tu boju.Juce bila u veoma uspesnoj kupovini, samo da postavim jos par detalja u mojoj omiljenoj boji
Uploaded with ImageShack.us
![]()
pozdravlja vas ch)
ovaj stan odise toplinom a i ti ne djelujes sad tu ko neki kvarnjak, blago tvom muzu kakvo blago ima![]()
Ма, чини ти се...![]()
A za Čička?Хелен, ссад ћу га зовем да га набрусим! А где су панцероте за свају???![]()
Није муж...још увек, али сам је пеко. Стрпо унутра све што је нашо у фрижидеру.
У чаши је аперитив: вотка са цеђеном поморанџом.
На зиду су тапете, купила сам их себи за рођендан пре пар година, бирала ми их једна форумашица, а друга ми помагала у лепљењу.![]()
Није муж...још увек, али сам је пеко. Стрпо унутра све што је нашо у фрижидеру.
У чаши је аперитив: вотка са цеђеном поморанџом.
На зиду су тапете, купила сам их себи за рођендан пре пар година, бирала ми их једна форумашица, а друга ми помагала у лепљењу (а није звата на панцероте).
![]()