Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А иначе, јутрос сам кренула од куће натрентана као да је још увек зима (што је сигурно-сигурно! :lol:)....и онда сам се толико скувала у граду да сам морала да свратим негде и купим нешто лаганије да бих могла да скинем ролку ту на лицу места, да не прокувам до куће. И купим ову туникицу, и баш ми се свиџа:

i meni, mada mislim da meni ne bi tako stajala -izgledala bi kao da imam 100 kg
a nemam
bar ne još

А иначе, јутрос сам кренула од куће натрентана као да је још увек зима (што је сигурно-сигурно! :lol:)....и онда сам се толико скувала у граду да сам морала да свратим негде и купим нешто лаганије да бих могла да скинем ролку ту на лицу места, да не прокувам до куће. И купим ову туникицу, и баш ми се свиџа:

...taman htedoh da pitam kako si se natrontala u toj lepoj tunikici...:D:
...preslatko...a tek ona slika gore...:super:

Aj i ovde da se okacim:)
Lepo vremeeeeeeee

oduvek su mi se sviđale devojke koje mogu ovako da se obuku.
Za to treba imati i telo ali o sećaj za filig što bi rekli...
ne mora uvek da izgleda dobro, mada ja ne pamtim da išta što je Troja postavila nije bilo po mom ukusu
e sad sam sa ovim negacijjama sve zabrljala
jednostavno sviđa mi se
Ja bi sebi izgledala smešno, baš ko u Medinom komentaru
Jeste, to je u glavi.
Manje-više girly stil, meni je nekakav čudan trip kad kombinujem tipičnu zimsku (čizme) i tipičnu letnju odeću (haljinica). Ili kožne čizme na gole listove. I onda kad se pogledam u ogledalo, imam utisak da sam se unakaradila :lol: A mnogo mi se sviđa, tako ležerno i lepršavo, ono, proleće je tu, a leto iza ugla...al' na drugima.

shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]

За Марициног тату... да ме препозна... ;)
Али, ово сам после тог састанка са ...не смем ни да их набројим.. Мртва уморна, али, одржала сам вакелу, свакако.

pipe.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Данас, после силног штрапаца у Бг, припремљене ципеле за сутрашњи протест!
Бирао ми их један форумаш :zper:, иако су бабске, удобне су...

e pa gospoŽDo
1. priznaj koji forumaš pa neću reći da su bapske
2. intezivno ti zavidim ako je tačno ono što sam videla, ali ne i slušala komentar u celosti - ako si videla prezidenta zavidim ti, a za onog deda mraza nisi ni morala da se onako picneš
delovala si baš lepo

Хаха, све је за подугачку причу, ја се још не видех, осим малопре у емисији ,,Коме сметају бесплатни уџбеници'', са све Марициним татом! :)

Елем, данас сам била у тим ципелама, хвала драгом форумашу који их је изабрао...

Хаха, све је за подугачку причу, ја се још не видех, осим малопре у емисији ,,Коме сметају бесплатни уџбеници'', са све Марициним татом! :)

Елем, данас сам била у тим ципелама, хвала драгом форумашу који их је изабрао...

....opaa...sad si tek nadrljala....:zcepanje:

ima li link... da vidim jel on tamo? baci...;):D

super je, meni se mnogo sviđaju te kojima se tako zavrću rukavi :ok:

vidi se da je počelo proleće, žemske doterane sve do jedne...:mrgreen:
ja, uvek vredna...:D

imag00055.jpg

Ово је за похвалу:ok:
Сви да се угледају на тебе и да вежбају, вежбају и....вежбају!

Баш је права мала принцезица
15.gif

А и нисте трачаре, то ме нервира! Нико не пита који форумаш ми је бирао цилепе! Изем вас... :sad2:

Који год да је :lol: види се да нема искуства када су у питању протести
и ходање до бесвести,...али има још времена, научиће...да је
за ту прилику боље..

44100hon.jpg

или

Zenske-patike-NOVO_slika_L_118672.jpg

Лепа је јакница,...ништа ти не би фалило да испод ње обучеш
неку лепршаву хаљиницу, пробај, ако ниси навикла, видећеш да
је пријатније него уз панталоне које знају понекад и да стежу:lol:

evo, ovakve. :)
ne vidi se ,al mozesh steci utisak :)
preslatko je :D