Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ja danas, polako krećem sa bojama

25-03-11_1600-1.jpg

Sad posle ovih Trojankinih slika sama sebi delujem k'o tetka neka, al' verujte mi na reč da sam bila mnogo slatka :lol:

Ne znam, numem.
Super mi izgleda na drugima, pogotovo na nekima, ali kad probam na sebi....nekako bzvz, nije to to :neutral:

imam isti problem sve je u glavi- previse mi je girly taj stil ne osecam se prijatno... a prelepo izgleda

Evo ja danas, polako krećem sa bojama

Pogledajte prilog 178858

Sad posle ovih Trojankinih slika sama sebi delujem k'o tetka neka, al' verujte mi na reč da sam bila mnogo slatka :lol:

verujemo :whistling:

imam isti problem sve je u glavi- previse mi je girly taj stil ne osecam se prijatno... a prelepo izgleda

Jeste, to je u glavi.
Manje-više girly stil, meni je nekakav čudan trip kad kombinujem tipičnu zimsku (čizme) i tipičnu letnju odeću (haljinica). Ili kožne čizme na gole listove. I onda kad se pogledam u ogledalo, imam utisak da sam se unakaradila :lol: A mnogo mi se sviđa, tako ležerno i lepršavo, ono, proleće je tu, a leto iza ugla...al' na drugima.

А иначе, јутрос сам кренула од куће натрентана као да је још увек зима (што је сигурно-сигурно! :lol:)....и онда сам се толико скувала у граду да сам морала да свратим негде и купим нешто лаганије да бих могла да скинем ролку ту на лицу места, да не прокувам до куће. И купим ову туникицу, и баш ми се свиџа:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back