P.S.
Vandu ne računamo - ona je korak od Playboy-a
Vandu ne računamo - ona je korak od Playboy-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj i ovde da se okacim
Lepo vremeeeeeeee
Aj i ovde da se okacim
Lepo vremeeeeeeee
Trojanka, super si
Kako bih ja volela da mogu da iznesem kombinaciju čizama i lepršavih haljinica![]()
Vi me znate, al ne moraju sviStvarno bre trojanka prava je steta isecati lice kad si tako lep kao ti ...garderoba je sjajna i odlicno ti stoji al ono sto je kod tebe najlepse je na tvom licu i prava je steta sto to ne pokazujes.
zasto ne mozes ? imas visinu
Evo ja danas, polako krećem sa bojama
Pogledajte prilog 178858
Sad posle ovih Trojankinih slika sama sebi delujem k'o tetka neka, al' verujte mi na reč da sam bila mnogo slatka![]()
Ne znam, numem.
Super mi izgleda na drugima, pogotovo na nekima, ali kad probam na sebi....nekako bzvz, nije to to![]()
Evo ja danas, polako krećem sa bojama
Pogledajte prilog 178858
Sad posle ovih Trojankinih slika sama sebi delujem k'o tetka neka, al' verujte mi na reč da sam bila mnogo slatka![]()
...kako ono ide, sve ti boje lepo stoje....al' sto se skrati tako..
![]()
imam isti problem sve je u glavi- previse mi je girly taj stil ne osecam se prijatno... a prelepo izgleda
Ma probala cela da se "uhvatim", pa slikala odozgo, da se lepo vidi kako sam ja sve to iskompletirala, pa em se ništa od toga ne vidi jer moj telefon nije baš za te egzibicije, em sam se zdudala
Al' verujte mi na reč...![]()