Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Bravo za njega, prelepo izgleda sto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e jesmo izabrale, svaka nam castНије муж...још увек, али сам је пеко. Стрпо унутра све што је нашо у фрижидеру.
У чаши је аперитив: вотка са цеђеном поморанџом.
На зиду су тапете, купила сам их себи за рођендан пре пар година, бирала ми их једна форумашица, а друга ми помагала у лепљењу (а није звата на панцероте).
![]()
mnogo si lepa draga.
vanda, a ko se vozi u tim crvenim kolima?
Juce bila u veoma uspesnoj kupovini, samo da postavim jos par detalja u mojoj omiljenoj boji
Uploaded with ImageShack.us
Hocu i ja narcise!![]()
Овим путем желим да поручим господину са нарцисима:,,Волим и ја панцероте, но трпим!''
Иначе, имам зумбуле у баштици, а башта вапи за окопавањем, Хелен!![]()
Helen, ljubi te Mirka, zovite je sledeci put na pancerote i ne samo na pancerote nego kad god dragi nesko skuva, evo zapomaze vec dva dana, kako udjem na temu vidim Vandu kako jadikuje nad sudbom kletom.![]()
Па, док јој се сетра фајта за професију, она љубавише и једе панцероте!
П.С. Мене покислу синоћ сачекала пица, деца је поручила, јер је отац био на послу, а мајка на службеном путу... Самохрани моји синови!
П.С. Мене покислу синоћ сачекала пица, деца је поручила, јер је отац био на послу, а мајка на службеном путу... Самохрани моји синови!