Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Није муж...још увек, али сам је пеко. Стрпо унутра све што је нашо у фрижидеру. :lol:

У чаши је аперитив: вотка са цеђеном поморанџом.:zper:

На зиду су тапете, купила сам их себи за рођендан пре пар година, бирала ми их једна форумашица, а друга ми помагала у лепљењу (а није звата на панцероте :p). :heart::heart:
e jesmo izabrale, svaka nam cast:lol:

Данас су ме дочекале панцероте и овако постављен сто:

:heart::heart::heart::heart::heart:

(Не обраћајте пажњу на моје покисле шишке :cool:, нити на то што није нашао опеглан столњак него је у журби покупио овај са штрика :mrgreen::lol:)
mnogo si lepa draga.
a o gesti ne treba ni govoriti...kum je legenda.:)
sve si ti to zasluzila.:cmok2::heart:

kisae.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Вечерас, после шетње по киши...

Juce bila u veoma uspesnoj kupovini, samo da postavim jos par detalja u mojoj omiljenoj boji :heart:

Uploaded with ImageShack.us

Fantastichnooo :heart: Ne zna se shta mi se vishe od ovo dvoje dopada.

(Не обраћајте пажњу на моје покисле шишке :cool:, нити на то што није нашао опеглан столњак него је у журби покупио овај са штрика :mrgreen::lol:)

E,to je ljubOv :heart:
Izgleda predivno!

Divno Hellen. Cuvaj ga, retke su takve biljcice. Ne sumnjam da nisi zasluzila paznju, ali nista nije lepse kada ta razmena funkcionise. Nekada se dajemo, bez feedback-a.

Овим путем желим да поручим господину са нарцисима:,,Волим и ја панцероте, но трпим!'' :mrgreen:
Иначе, имам зумбуле у баштици, а башта вапи за окопавањем, Хелен! :rtfm:

Овим путем желим да поручим господину са нарцисима:,,Волим и ја панцероте, но трпим!'' :mrgreen:
Иначе, имам зумбуле у баштици, а башта вапи за окопавањем, Хелен! :rtfm:

Helen, ljubi te Mirka, zovite je sledeci put na pancerote i ne samo na pancerote nego kad god dragi nesko skuva, evo zapomaze vec dva dana, kako udjem na temu vidim Vandu kako jadikuje nad sudbom kletom. :rotf:

Helen, ljubi te Mirka, zovite je sledeci put na pancerote i ne samo na pancerote nego kad god dragi nesko skuva, evo zapomaze vec dva dana, kako udjem na temu vidim Vandu kako jadikuje nad sudbom kletom. :rotf:

Па, док јој се сетра фајта за професију, она љубавише и једе панцероте! :)
П.С. Мене покислу синоћ сачекала пица, деца је поручила, јер је отац био на послу, а мајка на службеном путу... Самохрани моји синови!

П.С. Мене покислу синоћ сачекала пица, деца је поручила, јер је отац био на послу, а мајка на службеном путу... Самохрани моји синови!

majka na sluzbenom putu, ljubavnica u krevetu :rumenko:

Ne znam kako da ti kazem sad al evidentno je da Hellen bolje ulaze energiju i koristi zivot. :lol: Ako nista trosi se na prave ljude i ideale.

...shta mu rrradish kad te ON ovako dochekuje...??? :per:

...pokazala se dobra moja vidoFitost apropo Hellen...:lol:...sestra ti zna znanje...:per:...dok ti "idesh putevima Marshala" ( ali nemo' na k(a)raju da bude kao u onom filmu )...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back