- Poruka
- 51.813
@tema....milica dlakavica vanilica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ono prvo sebe da ubijem pa onda vasKako bih ti rekla, možeš da poštediš i kevu i tv, a nas sve rešiš bede. Spomenik ćemo da ti dignemo ako treba.![]()
Ne, meduza ne bilduje, to si ti pogresno razumela'ajme, žene... da vidimo!
Osim Metle-žestine... , je' l imade neka skateboarder-ka, karatiskitnja, krotiteljka zmija, ...Meduza 22 bilduje, to je sasvim ok...!![]()
ti si za mene Dzenis Dzoplin ...kraj...
Ok...teretana!Ne, meduza ne bilduje, to si ti pogresno razumela
nije to makarska : )
sve lijepo pishe na majici : )ti si za mene Dzenis Dzoplin ...kraj...![]()
Pa nije ni to.Ok...teretana!![]()
ja to ne bi prezivilaPa nije ni to.
Ja idem na funkcionalne treninge, tipa hiit i boot camp, a sada zadnja 3 meseca se presaltah na crossfit i tu se pronasla.
Nit je teretana ni bildovanje
meni to super kod tebe, kao osobinaMozda hehe.
Zavisi ko sta voli.
Ja odlepih za crossfitom.
Npr ona mi je top, volela bih da mogu sve sto i ona, ali ok, rad rad i rad, pa jednog dana
A ja imam malo to manijakalno u meni, i volim jako fizicki napor i pomeranje granica
https://www.instagram.com/reel/CQRxSRGhHw5/?utm_medium=copy_link
To za mene "Španska sela"!Pa nije ni to.
Ja idem na funkcionalne treninge, tipa hiit i boot camp, a sada zadnja 3 meseca se presaltah na crossfit i tu se pronasla.
Nit je teretana ni bildovanje
boze ljudi kakvi smo..sad bi dalje moglo da se sumnja u svaku sliku koju je neko okacio na forum..Ili nečija. Baš smo naivne.
Mene to i ne zanima, ako pretiš. Zezam taba malo.boze ljudi kakvi smo..sad bi dalje moglo da se sumnja u svaku sliku koju je neko okacio na forum..
Ovo je prenapucano za žensko - po mom ukusuSvasta ume, otkrice mi je, sva je cvrsta, ni mrsava , ni prenapucana, a sve radi...
Postavis sebi neke ciljeve male, pa krenes ka njima, i onda povecavas![]()