Da vas vidim danas 9

Pošto se Zendeli i ja nismo razumele, jednu sliku vraćam, a ona druga je otišla u istoriju.
Imam još mnogo slika od ovog leta, ali neću da zatrpavam temu. Ima vremena.
Dakle sa Zlatibora

Prilozi

• IMG-e9adc26a0d33acdab845de9ff6b03614-V.jpg
    IMG-e9adc26a0d33acdab845de9ff6b03614-V.jpg
    276,9 KB · Pregleda: 84
Lepo ti stoji a za te pare svakako se isplatilo.
Ja sam imala 2 kom njihove svaka bila po 100e :pop: jedva sam ih prodala za po 2 000 komad, a nisu bile nosene, isto sa etiketom.... i mnogo mi je zao sto sam morala da ih se resim...ali prevelike su mi i ne daj boze nikad da mi budu taman .....
I tako generalno patim za desigualovim haljinama ali su preskupi
Kad sam videla ovo bilo je ima da stojis ne znam sta da je, uvezacu se ko mumija gore u zavoje da stegnem sise i ledja :rotf:
Original ne bih kupila ovakav model jer znam da mi nisu bas sjajni za moju figuru, ali za ove pare cuti i kupuj

Setila se tebe znam da ih i ti volis

Ja sam imala 2 kom njihove svaka bila po 100e :pop: jedva sam ih prodala za po 2 000 komad, a nisu bile nosene, isto sa etiketom.... i mnogo mi je zao sto sam morala da ih se resim...ali prevelike su mi i ne daj boze nikad da mi budu taman .....
I tako generalno patim za desigualovim haljinama ali su preskupi
Kad sam videla ovo bilo je ima da stojis ne znam sta da je, uvezacu se ko mumija gore u zavoje da stegnem sise i ledja :rotf:
Original ne bih kupila ovakav model jer znam da mi nisu bas sjajni za moju figuru, ali za ove pare cuti i kupuj

Setila se tebe znam da ih i ti volis

Da sad ih ponovo nosim, smršala sam dosta i sad opet stajem u njih.
I dalje ih obožavam :lol:

Sad smo se prebacili na muža i ćerku. On na Napapirji, ona na Tommy. Njoj smo kupili Desigual torbicu, a letos Tommy haljinu i ove patike koje su inače kožne. A on je postao atrakcija, sad se zalepio za Napapirji, to sam ga ja nagovorila, i tako... :lol:

Back