...moje devojčice 

...molila bih da obrišete slike za pola sata...

...molila bih da obrišete slike za pola sata...
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas si fino smrsalaBloody bitch is back
Jedna sa Zlatibora pre mesec dana.
Iskreno ovo mi je trenutno omiljena fotka![]()
bas si fino smrsala![]()
superEvo je
Morala sam da skinem logo firme
Da je isečem pa mi je trebalo malo vremena
Sad opravdavam svoj stari nik
Ali pošto nosim sada haljine svih boja onda jeli Lady
A da slika![]()
LepasiPošto se Zendeli i ja nismo razumele, jednu sliku vraćam, a ona druga je otišla u istoriju.
Imam još mnogo slika od ovog leta, ali neću da zatrpavam temu. Ima vremena.
Dakle sa Zlatibora
Hvala seknd hendu na desigual haljini sa sve etikotom jer nije ni nosena
Btw mnogo volim ovakve modele ali meni ne stoje dobro, to je za zene sa uzim ledjima i malim sisama....ali za 500 din desigual ima da stoji ne znam sta da je
Pogledajte prilog 1002149
Hvala seknd hendu na desigual haljini sa sve etikotom jer nije ni nosena
Btw mnogo volim ovakve modele ali meni ne stoje dobro, to je za zene sa uzim ledjima i malim sisama....ali za 500 din desigual ima da stoji ne znam sta da je
Pogledajte prilog 1002149
Ja sam imala 2 kom njihove svaka bila po 100eLepo ti stoji a za te pare svakako se isplatilo.
Ja sam imala 2 kom njihove svaka bila po 100ejedva sam ih prodala za po 2 000 komad, a nisu bile nosene, isto sa etiketom.... i mnogo mi je zao sto sam morala da ih se resim...ali prevelike su mi i ne daj boze nikad da mi budu taman .....
I tako generalno patim za desigualovim haljinama ali su preskupi
Kad sam videla ovo bilo je ima da stojis ne znam sta da je, uvezacu se ko mumija gore u zavoje da stegnem sise i ledja
Original ne bih kupila ovakav model jer znam da mi nisu bas sjajni za moju figuru, ali za ove pare cuti i kupuj
Setila se tebe znam da ih i ti volis
Cuti kakva mrvicaLako je njoj kad je kao mrvica
Za mene nikad nema![]()
mene zanima kakva je to dijeta u pitanju?Da sad ih ponovo nosim, smršala sam dosta i sad opet stajem u njih.
I dalje ih obožavam![]()
mene zanima kakva je to dijeta u pitanju?