Da vas vidim danas 9

4m5cg1kv2P-file.jpeg

Mister

A slika imam ajoj...godinu dana se samo slikam...dok se okuražim biće još.
Samo dok nađem neku u haljini, mojoj omiljenoj mohito, to sam ugrabila u zadnji čas, pokaćaču vam dok nađem.
Nisam zgodna više toliko ali sam naučila da se obučem 🥰
meni nije bitno kakav vi utisak ostavljate ovde..zgodna, ne tako zgodna apsolutno svejedno..bitno je kakav utisak ostavljate doma, kod prijqatelja ili sire porodice... nego pitanje za vas..zbog cega ste onako furiozno napustili forum i u tom istom stilu se ponovo vratili..odgovor nije obavezann

meni nije bitno kakav vi utisak ostavljate ovde..zgodna, ne tako zgodna apsolutno svejedno..bitno je kakav utisak ostavljate doma, kod prijqatelja ili sire porodice... nego pitanje za vas..zbog cega ste onako furiozno napustili forum i u tom istom stilu se ponovo vratili..odgovor nije obavezann

Ćao dragi Misteru
Otišla samo jer su me tri osobe ovde opružile da lažem.
Ja ovde nikad ne lažem ali počeću moja stvar svakako.
Ne podnosim da me neko blati bez razloga ali sada sam se malo rekla bih odvojila od svega pa me baš briga šta ko misli ili kaže.
Vratila sam se jer mi je ovo zabava, mislila sam naću ću neke drage ljude.
Eto to je sve.
A inače tebi veliki drugarski pozdrav.

Mина је дивна, али то ”блисташ” ми никада више неће бити оно што треба него коментар сестриног гинеколога када се раскречила ”Што Ви данас нешто блистате!” :lol: Увек умрем од смеха...
:rotf:

Mина је дивна, али то ”блисташ” ми никада више неће бити оно што треба него коментар сестриног гинеколога када се раскречила ”Што Ви данас нешто блистате!” :lol: Увек умрем од смеха...
Ja dobih komentar za grlic da je "kao sunce"
Lijepo sam ga pogledala, - Pobogu, sta rece?!

U duhu teme, prije 15tak dana, kad se vec pominje Prag ❤️ na drugoj temi
Molim brisanje do kraja dana

Poslednja izmena od moderatora:
Ja dobih komentar za grlic da je "kao sunce"
Lijepo sam ga pogledala, - Pobogu, sta rece?!

U duhu teme, prije 15tak dana, kad se vec pominje Prag ❤️ na drugoj temi
Molim brisanje do kraja dana
Мени је на претпоследњем прегледу неки кретен рекао ”добра девојчица” :eek::rotf:
Мењао мог др. Још ме јача половина чекао у ходнику, причам му то а он сав битан ”Што ме ниси звала?” :lol: Јесте, гологуза ћу да ђипим и вичем те кроз ходник да му очиташ лекцију :roll:

Back