- Poruka
- 12.385
Poslacu ti fotku mog daseUvek se setim onog čiče iz tempa kad je video naše dete pa mu se divio kako je beo i na kraju rekao - ne prave ih više tako plave![]()
Da vidis sto je plav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslacu ti fotku mog daseUvek se setim onog čiče iz tempa kad je video naše dete pa mu se divio kako je beo i na kraju rekao - ne prave ih više tako plave![]()
Tи си хит!A slika imam ajoj...godinu dana se samo slikam...dok se okuražim biće još.
Samo dok nađem neku u haljini, mojoj omiljenoj mohito, to sam ugrabila u zadnji čas, pokaćaču vam dok nađem.
Nisam zgodna više toliko ali sam naučila da se obučem![]()
Ne briši, fotografija je super.I kosa.Зен, избриши поподне, плиииз![]()
Камуфлирам седе већ 3 године, иначе сам бринетаBože ti si plava![]()
meni nije bitno kakav vi utisak ostavljate ovde..zgodna, ne tako zgodna apsolutno svejedno..bitno je kakav utisak ostavljate doma, kod prijqatelja ili sire porodice... nego pitanje za vas..zbog cega ste onako furiozno napustili forum i u tom istom stilu se ponovo vratili..odgovor nije obavezannA slika imam ajoj...godinu dana se samo slikam...dok se okuražim biće još.
Samo dok nađem neku u haljini, mojoj omiljenoj mohito, to sam ugrabila u zadnji čas, pokaćaču vam dok nađem.
Nisam zgodna više toliko ali sam naučila da se obučem![]()
meni nije bitno kakav vi utisak ostavljate ovde..zgodna, ne tako zgodna apsolutno svejedno..bitno je kakav utisak ostavljate doma, kod prijqatelja ili sire porodice... nego pitanje za vas..zbog cega ste onako furiozno napustili forum i u tom istom stilu se ponovo vratili..odgovor nije obavezann
Mина је дивна, али то ”блисташ” ми никада више неће бити оно што треба него коментар сестриног гинеколога када се раскречила ”Што Ви данас нешто блистате!”Увек умрем од смеха...
Мислим да је Електирка (извињавам се ако сам погрешила) писала, након порођаја преглед и каже јој др током прегледа ”Што сте Ви мени нешто познати!” Стварно има бисера
Ja dobih komentar za grlic da je "kao sunce"Mина је дивна, али то ”блисташ” ми никада више неће бити оно што треба него коментар сестриног гинеколога када се раскречила ”Што Ви данас нешто блистате!”Увек умрем од смеха...
jbt meni je um poremecenJa dobih komentar za grlic da je "kao sunce"
Lijepo sam ga pogledala, - Pobogu, sta rece?!
U duhu teme, prije 15tak dana, kad se vec pominje Pragna drugoj temi
Molim brisanje do kraja dana
Мени је на претпоследњем прегледу неки кретен рекао ”добра девојчица”Ja dobih komentar za grlic da je "kao sunce"
Одлично изгледаш и одлично си обученаJa dobih komentar za grlic da je "kao sunce"