Da vas vidim danas 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i sad mi zao shto juche nisam sliknula onu moju macu shto dovodim u goste
majko mila, koja je to mazulja
samo se kachi za mene
stavim je na ćebence i sednem na stolicu, evo nje
ja je vrnem na ćebe, ona se brze bolje pope na mene:lol:
pa mi se gnjura onako u pazuh, pa na vrat, pa krenula da mi mesi stomak shapicama:zcepanje:
uvukla glavu u rukav od duksa:lol:
a kad se uzvrpoljila pa ne zna kud ce pre, to je trebalo videti:lol:

Nije. A to znaci da je ili bolesna ili pod teskom traumom. Isto kao i covek, ako ne hoda normalno znaci da nesto s njim nije u redu.

to sam i ja pomislila, pa sam se uplashila
normalno se ponashala, i kad je izashla u hodnik napravila tako par koraka, ali uza zid tj vrata krenula da se cheshe i posle normalno
e i da vas pitam(znam da nije tema, al taman vas ima ovde sad), kad je normalno da macu krene prvo teranje?
ova je mala josh, ima 7-8 meseci, a ima machora dosta u kosmhiluku pa se bojim da je neki ne napadne
komshinica se razmishlja da li da je sterilishe vec sad

to sam i ja pomislila, pa sam se uplashila
normalno se ponashala, i kad je izashla u hodnik napravila tako par koraka, ali uza zid tj vrata krenula da se cheshe i posle normalno
e i da vas pitam(znam da nije tema, al taman vas ima ovde sad), kad je normalno da macu krene prvo teranje?
ova je mala josh, ima 7-8 meseci, a ima machora dosta u kosmhiluku pa se bojim da je neki ne napadne
komshinica se razmishlja da li da je sterilishe vec sad
mogla bi,ona je sad otprilike tinejdzerka,mog macora su sterilisali sa 5-6

Nije od danas,već od prije skoro pet godina...ali mi je ovo slika koja mi uvijek izmami osmjeh...Pogodite zašto...:))

20i9k6o.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back