limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.109
al je doooobro... gde je to?
Bugarska...Sunčev Breg...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al je doooobro... gde je to?
Nije od danas,već od prije skoro pet godina...ali mi je ovo slika koja mi uvijek izmami osmjeh...Pogodite zašto...)
![]()

Limunadice, umro covek iza tebe, a ti se fotkas bas te briga!!!![]()
p.s. popravila si mi dan ovom letnjom fotkom!![]()

Limunadice, umro covek iza tebe, a ti se fotkas bas te briga!!!![]()
p.s. popravila si mi dan ovom letnjom fotkom!![]()

to sam htela i ja da kažem, al' sam u momentu skontala kako bi možda bilo morbidno da prokomentarišem![]()

Kad mogu kučići i mačići...mogu i meduze...
![]()
i ništa mi nije bilo. a sećam se da smo se i dobacivali (mi deca) s par takvih.. 
ja sam hvatala takve ali male. kad sam bila manjai ništa mi nije bilo. a sećam se da smo se i dobacivali (mi deca) s par takvih..
![]()
Sto, kad je istina!!!to sam htela i ja da kažem, al' sam u momentu skontala kako bi možda bilo morbidno da prokomentarišem![]()
Umro covek sa erekcijom![]()
Znaci imao je rupu na kacketu i zvrkao u limunadu!!! 
....vidim....Ubio sam ga ki zeca...![]()

ja sam hvatala takve ali male. kad sam bila manjai ništa mi nije bilo. a sećam se da smo se i dobacivali (mi deca) s par takvih..
![]()
e,ova je kao deset onih malih...i mi smo ih "otapali"na suncu kao djeca...i nije baš da su skroz bezazlene,znaju dobro da ožare...u svakom slučaju,ne volim ih vidjeti,mada kažu da tamo gdje su one je čista voda...

)njao limunado...pa pade čoek(jedini na plaži) u nesves..a ti ni veštačko disannje)
a i nije neki naročit ,pa da mu se i pritrči u pomoć...
Krenuh da sednem za kompjuter i škljoc
, igralo se "dete" sa aparatom

Upravo slikano, "iz zasede"Krenuh da sednem za kompjuter i škljoc
![]()
Pogledajte prilog 222277
Danas mi je, inače, šesti dan od porodjaja![]()

.gif)

![]()
Pogledajte prilog 222277
, nadam se da si dobro prosla,...jaaoooooooooo sta sam ja propustila....Ata cestitam od srca neka je bebac ziv i zdrav, nadam se da si dobro prosla,
i da se polako oporavljas....bravo za dete sto te slikalo....to i jesu najlepse slike![]()

Nije od danas,već od prije skoro pet godina...ali mi je ovo slika koja mi uvijek izmami osmjeh...Pogodite zašto...)
![]()
![]()
Pogledajte prilog 222277