proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
bravoooo
))))
))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))
daaaaaaaaaaaaaaaj Proko slikuuuuuuuuuuuuu.....![]()

hah bitno da su mi ledja ostala
![]()

...jaaoooooooooo sta sam ja propustila....Ata cestitam od srca neka je bebac ziv i zdrav, nadam se da si dobro prosla,
i da se polako oporavljas....bravo za dete sto te slikalo....to i jesu najlepse slike![]()
ali dobro, ovo nije tema za to ) Slikao me je muž, iz ležećeg položaja, da isproba blic koji ga je nešto zezao i nije hteo da se uključi. Blic je, jelte, popravljen, "dete" se izigralo glumeći majstora za foto-aparate, a slika završila ovde 
hah bitno da su mi ledja ostala
pa jel je muskarac ili leptiric?
niko ne prica o debelim gmazovima,samo o simetricnim muskarcima..

@Djordje , stvarno ne umes da se namestis za slikanje. Kako si slikao deluje jadno ...ne da nema stomaka nego je prilepljen sa ledjima
@Jano nismo te iskulirali , obrisali nam komentare , gde rekosmo da nisi ti.
pa sta na ovoj slici nije simetricno kod dzordzeta ? stomak ravan ,nije pivski ,neke zene vole stomacitje ne znam zasto ,al dobro je sto je tako

pa sta na ovoj slici nije simetricno kod dzordzeta ? stomak ravan ,nije pivski ,neke zene vole stomacitje ne znam zasto ,al dobro je sto je tako
Hvala svima na čestitkama i komentarima.Iako izuzetno skromna po prirodi, nisam odolela iskušenju da se pohvalim kako sam laganica ušla u uske predtrudničke stvari tako brzo
![]()
Elem... Afro, nije mene dete slikalo, vi'š da sam tu reč stavila pod navodnike. ( zapravo, starije dete mi uopšte nije tu, i to mi je vrlo bolno. Isti dan kada smo izašli iz porodilišta, otkrili smo da Milica ima boginje, pa smo je po savetu lekara, odmah poslali sa mojima u Bg, da je odvojimo od bebe dok ne ozdravi sasvim. A meni to hebeno teško pada...ali dobro, ovo nije tema za to ) Slikao me je muž, iz ležećeg položaja, da isproba blic koji ga je nešto zezao i nije hteo da se uključi. Blic je, jelte, popravljen, "dete" se izigralo glumeći majstora za foto-aparate, a slika završila ovde
![]()

...Ata pa mi se ovde ni ne "kacimo" da bi se nesto ne znam ti kako hvalili...mada ne kazem da nema i toga...lepo izgledas
...nemoj da si tuzna, znas i sama da je to bolje za oboje dece..a ti ces se bar lepo odmriti posle porodjaja, bebac ce malo da ojaca
dok seka dodje pa cete ona uzivati zajedno
...bravo za to tvoje veliko "dete"![]()
I rekoh - ajd da okačim, nisam odavno.
A ovaj komentar je čisto zezanje
Mada jesam lagano ušla u većinu stvari, osim u farmerke i pantalone, naravno.
Jeste, za dobro oboje dece, sve ja to znam, ali se osećam kao najveći gad i zlotvor na svetu
Kako mi se samo obradovala... stegla me oko vrata - mama, došla si i više ne ideš u bolnicu... onako sva srećna... a ja je "šutnem" kod babe
Uuuuh, duša me boli...Ma, zezam se bre Afro.Nego mi se dopala slika, onako spontano nastala, uhvaćena sam baš u "damskoj" pozi, u raskoraku, takoreći
I rekoh - ajd da okačim, nisam odavno.
A ovaj komentar je čisto zezanje
Mada jesam lagano ušla u većinu stvari, osim u farmerke i pantalone, naravno.
A za malenu... uuuuh, sama pomisao da boginje traju 3-6 nedelja - urniše me. Ej, bre, dovela sam jedno dete kući, a drugo istog dana poslala kod babeJeste, za dobro oboje dece, sve ja to znam, ali se osećam kao najveći gad i zlotvor na svetu
Kako mi se samo obradovala... stegla me oko vrata - mama, došla si i više ne ideš u bolnicu... onako sva srećna... a ja je "šutnem" kod babe
![]()
![]()
Uuuuh, duša me boli...

...vazno je da se tebi vratio osmeh, pa sad dal' je tamo ili "vamo" nema veze![]()