dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
jes dive dobra riba...i na suvom i u vodi
al ne znam zasto me uvek asocira na onaj film sa zan reno0m....gnjurac ili kako vec beshe![]()
veliko plavetnilo
hvala slonce za ono dobra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes dive dobra riba...i na suvom i u vodi
al ne znam zasto me uvek asocira na onaj film sa zan reno0m....gnjurac ili kako vec beshe![]()

jao bre,mogu da zamislim kako muski reaguju na tebenije..
samo isti princip vazi za pododela koja se nose ispod suvog odela za ronjenje..
ja imam hd trilaminat i ako se spustam mnogo duboko nekad mi je hladno samo sa pododelom..
a ipak volim da izronim suva..
Pogledajte prilog 222033Pogledajte prilog 222032
Pogledajte prilog 222035Pogledajte prilog 222034[
ako po livadi rosnoj i kamenjaku u plicaku mozes hodit bosa...mozes nositi i vunene charape![]()
ja bih mogla dive da zamislim u survivor,bas mi je sva divlja i sposobna.

svi ste lepi
![]()
svi ste lepi
![]()

kod men il tebeskini džemper, skinuću i jaaaaaa
noć je prekrasnaaaaaaaa

Djole, Djoko..esi to ti???
daj nekako se uslikaj da ti vidimo i produžetke..vako si mi mLogo tanan![]()

dobro Tibi, drug iz dija-sporu..nemo si neprijatelj..posvetli sličku jerbo je mrkloća...a spameri nismo nikada bili..viš da komentiramo sličke![]()

svi ste lepi

mene nemoj da oteras,al i ja cu da se potpisem ispod ovog tekstabrate nemoj se naljutiš, al ja kad vidim muško u takvom džemperu iam asocijaciju na starce kojima je vječito ladno, misim imaju problema s cirkulacijom i to...i uopšte...to V i ti dugmići...misim...odvratan deo odjevanja...
...nekako mi ne ide taj tvoj macho image ovdje i takvo odjevanje...sorry, ovo je bilo iskreno, nemogu se foliram da ti je okej, kad nije...
otjeraj me u pichku materinu, neću se naljutim, al moro sam...

mene nemoj da oteras,al i ja cu da se potpisem ispod ovog teksta
samo da se zna,da sam vidjala po casopisima da je ovo moderno,al ipak,moj deda je imao isti

pa dai to sam htela da napisem,al nije bilo mestapa, nismo ga videli celog, možda se dobro uklopio sa ostatkom

..greota.. 
Djole, Djoko..esi to ti???
![]()
pogledajte levu stranu sličke...jal je to dojčica?

)