Da vas vidim danas 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jes dive dobra riba...i na suvom i u vodi :rumenko:
al ne znam zasto me uvek asocira na onaj film sa zan reno0m....gnjurac ili kako vec beshe :lol:

veliko plavetnilo :lol:
plavetnilo.jpg

hvala slonce za ono dobra :rumenko:

brate nemoj se naljutiš, al ja kad vidim muško u takvom džemperu iam asocijaciju na starce kojima je vječito ladno, misim imaju problema s cirkulacijom i to...i uopšte...to V i ti dugmići...misim...odvratan deo odjevanja...
...nekako mi ne ide taj tvoj macho image ovdje i takvo odjevanje...sorry, ovo je bilo iskreno, nemogu se foliram da ti je okej, kad nije...
otjeraj me u pichku materinu, neću se naljutim, al moro sam...:sad2:

brate nemoj se naljutiš, al ja kad vidim muško u takvom džemperu iam asocijaciju na starce kojima je vječito ladno, misim imaju problema s cirkulacijom i to...i uopšte...to V i ti dugmići...misim...odvratan deo odjevanja...
...nekako mi ne ide taj tvoj macho image ovdje i takvo odjevanje...sorry, ovo je bilo iskreno, nemogu se foliram da ti je okej, kad nije...
otjeraj me u pichku materinu, neću se naljutim, al moro sam...
mene nemoj da oteras,al i ja cu da se potpisem ispod ovog teksta:sad2:
samo da se zna,da sam vidjala po casopisima da je ovo moderno,al ipak,moj deda je imao isti

e baš je ok džemperak, pa nek je 100x džordži
meni su gadni oni muški džemperi što ih svi nose, oni debeli, često pamučni, što se kopčaju rajsferšlusom pa kad se zakopčaju ispadne kao polurolka
e na to bacam peglu, vuče na socijalu i kad nije
ovo je baš trendi ali džordži majku mu staru pojedi nešto
mislila sam da je na žici =(

Džordži-ako može teta marina da preseče: ti si sasvim trendi obučen i pusti ostale nek balave koliko hoće...Moja jedina zamerka je tvoja stvarno dečački gracilna figura.Tu si malo preterao...
P.S.( btw-šta si radio da i ja smanjim koje kilo??!:rumenko:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back