Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.201
haha pa sta ces kad sam duhom i telom mlad..sport i sex

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e, ovde se sve slazem, i da je dzordzijev dzepmer lep i da su mi bljutavi opisani dzemperi i da sam prvo mislila da dzemper na vesalici, posle da je neka zena u pitanju, jos uvek mislim da nas mozda dzordzi ipak zeza... a ako si to ti dzordzi onda stvarno uradi nesto sa kilazom bre, mnogo lose izgledas tako, ja volim mrskaste muskarce i sve al bre preterano je : (e baš je ok džemperak, pa nek je 100x džordži
meni su gadni oni muški džemperi što ih svi nose, oni debeli, često pamučni, što se kopčaju rajsferšlusom pa kad se zakopčaju ispadne kao polurolka
e na to bacam peglu, vuče na socijalu i kad nije
ovo je baš trendi ali džordži majku mu staru pojedi nešto
mislila sam da je na žici =(

A da li bi tebi bilo prijatno tol da se uzme neka tvoja fotka koju si kačila pa da neko počne sa tim pogledaj ovo pogledaj onoISKRENO? missim da OVO nije naš Djojlenzi...pogledajte levu stranu sličke...jal je to dojčica?

gde ces hotiju od 30 u hladu
http://forum.krstarica.com/showthre...im-danas-2?p=18808138&viewfull=1#post18808138
 Kivna sam ti, tek da znaš...
  Kivna sam ti, tek da znaš...

ja imam snimak moje lude mačke koja mi nije dala d idem u grad

i tako 10x, ja zaključam kapiju, ona se provuče ispod ograde, ja je bacim nazad u dvorište, ona opet
na kraju sam je zaključao u garažu

i ima onako 2 rupe, mnjaukala je celim pute mjaaaaaau pa mjaua
 i ima onako 2 rupe, mnjaukala je celim pute mjaaaaaau pa mjaua
 ) i ba shapu kroz otvor na mene
) i ba shapu kroz otvor na mene 

jaooooooooo maca
ja sam se u petak na putu kuci vozila u busu sa jednom malom sijamkom
ala je to agresivno
znachi zatvorena je bila u kutiji od cat cipelai ima onako 2 rupe, mnjaukala je celim pute mjaaaaaau pa mjaua
reko da je malo pomazim, ona trepce onako lepo i gura njushkicu na otvor
ja pruzim prst da je chachnem, kad je ona skochila(u kutiji) i ba shapu kroz otvor na mene

i onda je vitlala shapicom kroz vazduh ko lujka neka
znate onu reklami za bombone-okusi dugu
e tako samo u manjom verziji

jaooooooooo maca
ja sam se u petak na putu kuci vozila u busu sa jednom malom sijamkom
ala je to agresivno
znachi zatvorena je bila u kutiji od cat cipelai ima onako 2 rupe, mnjaukala je celim pute mjaaaaaau pa mjaua
reko da je malo pomazim, ona trepce onako lepo i gura njushkicu na otvor
ja pruzim prst da je chachnem, kad je ona skochila(u kutiji) i ba shapu kroz otvor na mene

i onda je vitlala shapicom kroz vazduh ko lujka neka
znate onu reklami za bombone-okusi dugu
e tako samo u manjom verziji