Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne pamtim da sam do sada videla takvog macka i sa takvim flekama oko ociju
pa nema ih bas mnogo
rodjeni brat mu je tipicni sijamac
tamna maska i shapice
plave ochi
gari je pokupio taj snowshue varijetet, ali cak i ako nadjemo takvu zenku, ako sam dobro skontala, macici ne moraju svi biti takvi
ili ako se upari sa sijamkom neki mogu biti kao on

pa nema ih bas mnogo
rodjeni brat mu je tipicni sijamac
tamna maska i shapice
plave ochi
gari je pokupio taj snowshue varijetet, ali cak i ako nadjemo takvu zenku, ako sam dobro skontala, macici ne moraju svi biti takvi
ili ako se upari sa sijamkom neki mogu biti kao on
Sve si u pravu. Naša je recimo ista majka, otac je bio drugi varijetet (sa braon njuškicom ili chocholate kako ga zovu). Mama je sitna kao i ona, a tata rmpalija od 6 kila.

Sve si u pravu. Naša je recimo ista majka, otac je bio drugi varijetet (sa braon njuškicom ili chocholate kako ga zovu). Mama je sitna kao i ona, a tata rmpalija od 6 kila.
ma ne pricam o tome
vec samo kazem kako su nastali i zasto ih je malo
jednostavno, tesko ih je standardizovati
kazu vecina, ukljucujuci i garija, nisu materijal za to vec su macke za ljubimce
mada, meni fakat nekako zao da ga ne parimo bar jednom + nam je vec vise drugara trazilo mache ako se to ipak desi ; )

vasa macka je valjda tipican predstavnik te rase
ako i nije, svakako je predivna tako cupava pahuljica s plavim ocima

ma ne pricam o tome
vec samo kazem kako su nastali i zasto ih je malo
jednostavno, tesko ih je standardizovati
kazu vecina, ukljucujuci i garija, nisu materijal za to vec su macke za ljubimce
mada, meni fakat nekako zao da ga ne parimo bar jednom + nam je vec vise drugara trazilo mache ako se to ipak desi ; )

vasa macka je valjda tipican predstavnik te rase
ako i nije, svakako je predivna tako cupava pahuljica s plavim ocima
Da, ona je baš tipičan predstavnik Birmanke, odličan rodoslov, ali je sterilisana jer nismo planirali da je parimo. Isključivo je u kući i ima najmekše, najbelje šape na svetu:ljub:

Izem ti foru..Ne bih ja to dozvolio iskreno,bilo bi tu trke i frke da imam macku cini mi se )))
Pa sta ce, da mi neki tamo plasticni predmet bude bitniji od zivog bica prema kome sam samovoljno preuzela odgovornost?
Ne ide to tako
Jjebes predmete, predmet kupis nov bacis menjas, zivo bice nije zamenjivo
Nikad mi nisu predmeti bili bitniji od macaka
Jedino sto ne sme da dira je oprema kad donesem s posla, jer to nije moje, a ni ne dira je, uvek je drzim u zastitnoj torbi i ne moze ni da je dira i da oce, moze samo da zaspi na torbi sto rado cini :lol: i tu stete nema

Pa meni je cici u sred noci oborila moj aparat, polomila filter steta 50e u sekundi, dobro da je samo filter na objektivu, mogla je sve polomiti
Mislis li da sam dreknula? Ni najmanje
Jer nije ona kriva, nego ja
Za koj moj sam stavila aparat na ivicu police sa mackom u kuci, ko me hebe tako glupu
A ona nikad namerno ne unistava, nego je jednostvno setala po polici i zakacila sapicama kabl i hbg

Ja sam ta koja je odgovorna, ako sam vaspitala da sme onda nema posle dranja i batina kad se desi

Tako da za glupu plasticnu jelku i njene ukrase mi se znas kako hebe
Ja inace ne kitim, ali sam njoj ucinila plezir jednom okitila malu jelku da ima zabavu, da se izdjipa, vrv cu i ove god nesto da joj stavim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back