Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
,
ti si neki bas naivan covjek : )
Nisi pazljivo citala,imao sam ja i macka...Spavao mi na ramenu,lezao na ledjima dok radim, grickao mi pertle i grebao do krvi kad se igramo (vezbao sam ga da bude lovac pravi :) ) ali je za penjanje na moj sto dobijao dva puta po usima.I nikad vise nije.Kolega ga pustao,njemu je vise puta podesavao komp tako da se ja namucim sat ceo da vratim sve na svoje mesto.Ali je znao ako mu kazem ne za nesto,nece dirati.I zaista mi se vise nije nikad popeo na sto ili da je dirao nesto sta mu je zabranjeno...
A bio nam je miljenik svima,pogotovo meni.

,

Nisi pazljivo citala,imao sam ja i macka...Spavao mi na ramenu,lezao na ledjima dok radim, grickao mi pertle i grebao do krvi kad se igramo (vezbao sam ga da bude lovac pravi :) ) ali je za penjanje na moj sto dobijao dva puta po usima.I nikad vise nije.Kolega ga pustao,njemu je vise puta podesavao komp tako da se ja namucim sat ceo da vratim sve na svoje mesto.Ali je znao ako mu kazem ne za nesto,nece dirati.I zaista mi se vise nije nikad popeo na sto ili da je dirao nesto sta mu je zabranjeno...
A bio nam je miljenik svima,pogotovo meni.

vidi, da si nekad posuo brasno po tom stolu i otisao iz stana nasao bi otiske sapica svuda po njemu
i nas stariji postuje kad smo prisutni : )

vidi, da si nekad posuo brasno po tom stolu i otisao iz stana nasao bi otiske sapica svuda po njemu
i nas stariji postuje kad smo prisutni : )
Ali zaista nije,kod nas je kancelarija bila kao u pustinji,okruzena peskom i prasinom,i poznaju se sapice kad hoda po stolu.A kod mene dokumenata na stolu vecno ima gomila...Videlo se gde se setkao a gde ne.Mozda je on bio takav,dobio pljusku i nece vise da rizikuje...
Uostalom kao i ljudi,nekome je dosta da kazes jednom a nekome ne pomaze ni oklagija.

Ali zaista nije,kod nas je kancelarija bila kao u pustinji,okruzena peskom i prasinom,i poznaju se sapice kad hoda po stolu.A kod mene dokumenata na stolu vecno ima gomila...Videlo se gde se setkao a gde ne.Mozda je on bio takav,dobio pljusku i nece vise da rizikuje...
Uostalom kao i ljudi,nekome je dosta da kazes jednom a nekome ne pomaze ni oklagija.
smire se s godinama
vuk recimo uglavnom postuje stakve stvari
mada, otkad je ovaj mali dosao...i matori se izbezobrazio
neki dan sam ih obojicu nasla na kuhinji
pa cim su me vidjeli nastala bezanija...:lol:
ono sto je nama drago je sto se vuk uz garija nekako pomladio; puno je aktivniji opet, igra se, skace...tako da nema veze sto povremeno napravi neko s ranje, bolje nego da razmisljam sta mu je i trebam li zvati veterinara...

Smorili ste :malav:

Prilozi

• IMG_20201204_225258.jpg
    IMG_20201204_225258.jpg
    81,6 KB · Pregleda: 52
Ranije okitili nego inače, da što pre ispratimo ovu godinu:namcor: ...imaće ljubimica vremena za krš i lom ceo decembar i pola januara:srecna:.
Još malo kao kod Vesića....okićena kuća 6 meseci :zcepanje:
Ako ako samo nek se igra dusica mala ❤
Vesic kasni sa kicenjem ove god, tek je pre neki dan okitio centar, valjda zbog korone ne ocekuje bugarske turiste :rotf:

kod nas će krizni stab u petak da stavi deda mraza na dnevni red, ali njegov dolazak je, sada već izvesno, doveden u pitanje jer su sledeće dve nedelje ključne. nameće se jedino moguće rešenje, jer zna se ko ima dozvolu za kretanje, ko ne mora nikad u samoizolaciju i ko deli poklone cele ove godine napacenom srpkom narodu???
:malav:

kod nas ce krizni stab u petak da stavi deda mraza na dnevni red, ali njegov dolazak je, sada vec izvesno, doveden u pitanje jer su sledece dve nedelje kljucne. nameće se jedino moguće rešenje, jer zna se ko ima dozvolu za kretanje, ko ne mora nikad u samoizolaciju i ko deli poklone cele ove goidne napacenom srpkom narodu???
:malav:

kod nas svakako prvo mora pdv platit na te poklone
a prije toga test samostalnosti
pcr mu je najmanji problem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back