blok45
Aktivan član
- Poruka
- 1.533
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, а откуд та љубав према свракама и вранама?
И ја их обожавам...и веверице...и хрчке...
Ја у ствари волим све животињице, почела сам и са рибама да разговарам, па ти види![]()
Ukrašću vam Vuka <333
imacemo : )
vuka jelka ne zanimaPrve godine kad smo uzeli ljubimicu imali smo pravu jelku, pravila je totalni haos od nje. Ulazila bi u krošnju i pentrala se do vrha. Srećom je jelka bila poveća i stabilna. Sledeće godine smo uzeli plastičnu jelku misleći neće joj biti privlačna jer nije prava, međutim ista situacija...
Sad smo već digli ruke, ne stavljam nikakve lomljive ukrase (za svaki slučaj) i ne uzbuđujemo se previše, osim ako se ne zaglavi na vrhu pa krene da (m)jauče
![]()
Znači Vuk je šarmantni plavooki cool momak, a Gari kolo vodivuka jelka ne zanima
gariju je ovo prva nova godina
al vuka ni zavjese ne zanimaju
gari...visi sa zavjesa
rip jelka
obratnoZnači Vuk je šarmantni plavooki cool momak, a Gari kolo vodi
Jelka![]()
To je njima super zabavaPrve godine kad smo uzeli ljubimicu imali smo pravu jelku, pravila je totalni haos od nje. Ulazila bi u krošnju i pentrala se do vrha. Srećom je jelka bila poveća i stabilna. Sledeće godine smo uzeli plastičnu jelku misleći neće joj biti privlačna jer nije prava, međutim ista situacija...
Sad smo već digli ruke, ne stavljam nikakve lomljive ukrase (za svaki slučaj) i ne uzbuđujemo se previše, osim ako se ne zaglavi na vrhu pa krene da (m)jauče
![]()
Onda nam je plavooko seljače još simpatičnijeobratno
vuk je sivi gospodin u najboljim godinama
gari je ovo buljavo seljace kraj njega : ))))
Gari je Zoroobratno
vuk je sivi gospodin u najboljim godinama
gari je ovo buljavo seljace kraj njega : ))))
gedzo mali <3Onda nam je plavooko seljače još simpatičnije![]()
Zabavljamo se i mi sa njom, a muž je naučio kako da zakuca stalak za jelku za parketTo je njima super zabava
Hebes jelku, bas je i fora da se zabave i urnisu je
Samo skloni lampice da ne zapali...sve ostalo neka se igra, uzivancija
gari je sijamacGari je Zoro![]()
ma necu nista da zakucavamZabavljamo se i mi sa njom, a muž je naučio kako da zakuca stalak za jelku za parket![]()
ja ga zovem Zorogari je sijamac
ne treba mu ni struja, ni baterije, ni solarna ploca
ja sam kontala iskulirace se malo
nece.