Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е, а откуд та љубав према свракама и вранама?
И ја их обожавам...и веверице...и хрчке...
Ја у ствари волим све животињице, почела сам и са рибама да разговарам, па ти види :roll:

Zato što su strašno pametne, mnogo volim i vrane i gačke.
Volim i svrake, one imaju neki tajni odnos sa mačkama, ako malo obratiš pažnju videćeš da im se prepliću putevi i životi

Ja sam imala gačka koji mi je dolazio svaki dan na terasu po orase :D
Мени пар гавранова на послу дође на климу, ту им остављам храну...и гледају ме кроз прозор оним дивним, црним, паметним очима и кљуцкају у њега.
А кад кренем према њима, побегну :(

Pa nisu, ili hoće da se maze ili neće. Eventualno da ogrebu, mada nam se to nikad do sada nije desilo.
Ja psima ne verujem dok ih ne upoznam, sa mačkama uvek znam kako, a tome učim i dete.
Dok sam bila mlađa mislila sam da sam pseći tip, jok, strogo mačji.
A ja suprotno i kad pas laje i rezi,ja pruzim ruke i nezno tepam,uglavnom se iz rastrgnucu te,pretvore u volimevolimevolime...
A macka se mazi,umiljava,potura da je mazis,pa joj odjednom dosadi,pa te ugrize

A ja suprotno i kad pas laje i rezi,ja pruzim ruke i nezno tepam,uglavnom se iz rastrgnucu te,pretvore u volimevolimevolime...
A macka se mazi,umiljava,potura da je mazis,pa joj odjednom dosadi,pa te ugrize

A ne znam, ne volim da ga učim da trči ka psima koje ne poznaje, još je ugl neartikulisan, šta znam kako će pas protumačiti neki njegov pokret.
Učim ga da se javi kuci, pusti da ga kuca onjuši i onda da nastavi dalje, laganim hodom.
Imamo u zgradi dva psa, jednog mešanca i jednog šicua, sa tom malenom može da radi štagod poželi, ona ga obožava. A ni ja boljeg psa od nje nisam videla, kao mačka je, dobra, draga i tiha:lol:

Јао, ок...а мораш баш увек све да кажеш?
Дозволи да нисмо сви исти, не волимо исте ствари, исте људе, исте животиње...кажи своје и ок, не мораш стално да се доказујеш.
Ни ја нисам луда за мачкама, па то овде не потенцирам стално.

Ево сад видим шта сте писали.
Блентавост није одлика свих паса (тупаво врћење у круг, скакање на људе и безразложно лајање), неке расе су максимално мирне и достојанственог става и понашања.
Мачке нисам ни поменула.

IMG-20201121-WA0005.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back