Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dajte mi neke ideje kako da organizuje toalet za gospodina kad se preselimo.
Dvoriste je od kamena, a on iskljucivo ide i wc na travi :malav:
Mislila sam da uzmem jedan flower bed, metar sa metar i posadim neku travu.
Sta bih drugo mogla?
Da probas da ga naucis na komad vestacke trave,ili slicnu gumenu stazicu ili otirac...minut i operes kad treba.Ovako neces ni docekati da trava poraste moraces da menjas zemlju...

Moj pas neće da vrši nuždu u svom dvorištu, osim klasičnog obeležavanja teritorije traži da se prošeta napolju iako ima veliku površinu na raspolaganju. Kod komšija, na putu usput, rado ostavi razglednicu. Eto, nisam ni to znao, niti ga je iko tome "naučio". Isti slučaj i sa psom moje sestre čiji je pas odrastao u kući sa dvorištem. Mora da ga šeta do parkića redovno.

Sta bih drugo mogla?
trava ti je dobra ideja a dok ne posadis i izraste kupi veštacku travu ..tako je i moja ..samo na travi, nikada van trave nije nista uradila

Sta bih drugo mogla?
Ne bih ja nista prilagodjavala,drzi ga malo duze u kuci,pa kad mu prigusti,obavice i na kamenu.njega ces mnogo lakse oprati smrkom i pokupiti kaku nego da skupljas sa trave

Pa nemam pojma, lakse da pokupim sa j3dnog mesta nego da perem celo dvoriste i trazim blago :lol:
Oni ugl i nece po celom dvoristu...nece bas zivotinja tek tako bilo gde u svom dvoristu kakiti
Iz mog iskustva idu uvek u isti cosak i tamo se zna da je wc a ostatak dvorista se ne koristi za to...to su mi radili i psi i macke
Zato sam predlozila neki cosak sa zemljom i travom, da se zna da je to kenjarnik :lol:
E sad dal ce i tvoj tako hteti ne znam....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back