Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ff.jpg

Fajtao se Bekiša za teritoriju ili neku koočku od mačke... Blesonja nosonja ( :

Zaebane su akite, ima kod nas u kraju, ali je ok vlasnik, a ovo naše pseto sa svakim voli da se zdrvi, a ta akita viša u grebenu 20cm, msm, ogromne su i rootave...i zaebane...
a ovako male su mnooogo swatke..

Da odmorimo malo od cuka i maca ... Nimfe ...Pogledajte prilog 433577
Bas ih volim, slatki su mi ovi njihovi rumeni obrascici. :heart:

Moji roditelji imaju i vise i ne znam koliko godina ima njihov...pre nekoliko godina mama uspe da od macke otme malu pticicu, koja jos uvek nije lepo letela. Prezivela je i cuvaju i nju. Pevacica neka, slatka mala zelenkasta. Sa papagajem se tolerisu, svako ima svoj kavez; imaju neke rituale....svakodnevno kupanje u isto vreme - 7 sati uvece. Izlazi iz kaveza prvo mala pticica, okupa se, onda izadje papagaj, dok se on kupa mala ide u njegov kavez da vidi sta ima novo (jedu razlicitu hranu) pa onda papagaj ulazi u mali kavez da proveri stanje...i jos po tri puta ulaze u ciniju da se brckaju. Onda se malo prosuse stojeci na kavezima i sami udju unutra, kao - dosta je ludovanja za veceras. I svako vece isto...ako mama zakasni malo i ne otvori im kaveze, odmah se oglasavaju, uzbunaaa. :lol:

ja sam imala onog obicnog malog zelenog ....bio je naucen da govori....pricao kao navijen...moja drugarica mislila da je zacaran ...jednom mu rekla - mikice ti si lud a on njoj - nisam ja lud ti si luda... ajde sto je pricao nego je pricao tako da ga svako razume, odgovarao na pitanja...specijalnost su mu bile prenos utakmica...a bio je i pametan... kad rucamo on sleti na sto i kljuca mrvice....ja ga jednom u sali kao jurila po stolu nozem i viljuskom ...odleteo je u kavez, okrenuo se prema zidu i bojkotovao me ceo dan jedva sam ga umilostivila da me pogleda ....gledala sam kasnije one velike koje drze okovane njih nista nisam razumela

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back