Hvala na tome da su mi papagaji prekrasni, a normalno je da tokom februara macori budu strokavi jer se tad pare. Ali sad se vratio smirio pa sam ga lepo okupala,sredila,nahranila,napojila i sad je dosao sebi. Sad ode samo da obavi nuzdu,malo proseta i nakon sat vremena se vrati u kucu. A tokom sezone ga ne bude po 2 3 dana. A uvece i celu noc od 21h do 08 09h spava. Ja sam sad na selu kod mame,na trudnickom pa vodim racuna o njemu. Ja macke obozavam a vas je izbor da ih ne volite cim mozete da izgovorite rec "macketina".
- - - - - - - - - -
A otkad to mace spadaju u stoku? Koliko znam stoka su svinje,krave,ovce,koze. A one se ne kupaju same. Mace se kupaju same ali im ipak ponekad treba pomoc i kupanje macjim samponom za suvo ili mokro kupanje. Ne mogu dozvoliti da prasnjav,blatnja spava na mom namestaju. Ipak on provodi ceo dan u kuci.
- - - - - - - - - -
To sam sve odradila. Okupala ga ocistila, dala mu granule,belog mesa,vitamina. I sad se povratio.
- - - - - - - - - -
Hvala ipak ima godinu ipo dana.
- - - - - - - - - -
Hvala draga sto si stala u moju odbranu. Mislila sam da je Beki nedostajao pa sam zato konacno stavila sliku nakon mesec dana ali sam se prevarila.
- - - - - - - - - -
Kako neko koga nije bilo mesec dana na forumu moze biti dosadan? I nemam drugu macku,uskoro ce biti kad se rode Bekijevi potomci. Jedino da fotkam komsijske mace...