Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20170226_211624.jpg

Joj sto je lep sav kremast... bas uziva... a sta mu je sa okom i nosicem? Mora da je povreda od februarskih avantura?

- - - - - - - - - -

Nadam se da vam se nece dici kosa na glavi. Ovo je najsvezija danasnja Bekijeva slika i obecavam da cu ubuduce probati da se suzdrzim da ne stavljam njega vec papagaje,kokice,psa,tudje mace...
dojdoj (4).jpg

Ljudska vrsta je unazadila životinje svojom potrebom da ljubimci budu čisti.

Stoka zna kad joj je vreme da na svoj način održava higijenu i zdravlje.

:ok:

Управо.
Фасцинирана сам идиотизмима које човек данас гледа/чита у вези кућних љубимаца. Људи су изгубили компас сасвим.

Шта фали Бекију као једној класичној дворишној мачки? Баш ништа.
Само што је несрећник скроз бео па се види да је прљав.
А кућне мачке, реално, немају ни где да се упрљају. Посебно оне што су затворене у солитерчинама.

Васке, ја мислим да је и твој мачор зрео за једно темељно рибање и фенирање.
И то око да му мажеш зна се како, прво антибиотском кремом па онда оном специјалном за обнављање длаке па оном за прогушћивање исте!
А канџе да му исечеш, да се не загребе док се умива. :rtfm:

Ljudska vrsta je unazadila životinje svojom potrebom da ljubimci budu čisti.

Stoka zna kad joj je vreme da na svoj način održava higijenu i zdravlje.

Tačno! Užasava me kad čujem da mačke svakodnevno kupaju, osim ako se ne radi o rasama kojima je takva nega neophodna.
Na stranu što mačke ne vole kupanje, prilično sam sigurna da nije ni dobro za njih. One se jadne pomuče da nađu gde ima dobrih sastojaka/bakterija/minerala za njihovo zdravlje, te se valjaju ne bi li što više zalepile za sebe, onda vlasnik dođe i vidi da su se isprljale i pravo pod tuš, sve ispere. :lol:

Tačno! Užasava me kad čujem da mačke svakodnevno kupaju, osim ako se ne radi o rasama kojima je takva nega neophodna.
Na stranu što mačke ne vole kupanje, prilično sam sigurna da nije ni dobro za njih. One se jadne pomuče da nađu gde ima dobrih sastojaka/bakterija/minerala za njihovo zdravlje, te se valjaju ne bi li što više zalepile za sebe, onda vlasnik dođe i vidi da su se isprljale i pravo pod tuš, sve ispere. :lol:

macke ko macke,
tacno znaju sta hoce (sta im treba) :lol:

Joj sto je lep sav kremast... bas uziva... a sta mu je sa okom i nosicem? Mora da je povreda od februarskih avantura?

- - - - - - - - - -

Nadam se da vam se nece dici kosa na glavi. Ovo je najsvezija danasnja Bekijeva slika i obecavam da cu ubuduce probati da se suzdrzim da ne stavljam njega vec papagaje,kokice,psa,tudje mace... Pogledajte prilog 430743

Oko mu već neko vreme suzi. Ne znam o čemu se radi. Znam da kad čoveku jedno oko suzi a drugo ne da kažu da to ima neke veze sa nervima.

A deo nosića mu je otkinula valjda neka džukela ili miš. Prošle godine smo bili u pčelinjaku dva dana, i kad smo se vratili njega i njegovog brata nije bilo još nekoliko dana. Mali žuća (mali garfild) se vratio (a taj njegov brat više nije nikad) sa povredom nosa koja je tako loše izgledala da smo mislili da će teško preživeti. Brat je pročitao negde da je to valjda normalno, kad se mačke medjusobno pare, da nastanu takve povrede, ali ja ne verujem u to. Ja više verujem da je njemu neka džukela ili neki miš pregrizao nos, nego da to ima veze sa parenjem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back