Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitam se pitam da me nije neko od admina blokirao pa ne mogu staviti Bekijeve slike? Vec dugo pokusavam da ih okacim ali ne mogu... A sto je najgore nisam block samo ovde,vec i na ostalim stranicama na kojima sam bila aktivna,a zasto pojma nemam...

Poslednja izmena:
Kobilče u njenom carstvu...

8176530865788391288-account_id=1.jpg

Pitam se pitam da me nije neko od admina blokirao pa ne mogu staviti Bekijeve slike? Vec dugo pokusavam da ih okacim ali ne mogu... A sto je najgore nisam block samo ovde,vec i na ostalim stranicama na kojima sam bila aktivna,a zasto pojma nemam...

Verujem ti.tako su mene blokirali na da vas vidim danas.kazu,dosta bre vise :lol:

- - - - - - - - - -

Pa nije vise beba,sad je sav vazan

Ma da, admini nemaju druga posla na Forumu, vec da tebi blokiraju postavljanje slika..:lol:
Neverovatno ali istinito..sta god da vam se desi odmah po adminima.Nikada ne polazite od sebe
moguce :
-ili si ispunila kvotu za priloge,mada je kvota povecana
-ili nisi ocistila komp od kukija
-ili si nesto sama zabrljala u kompu kao nas moderator
https://forum.krstarica.com/showthread.php/780303-Kako-da-povratim-svoje-naloge

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back