- Poruka
- 71.102
P jbg brate...Izvini, Sena, nisam te prepoznao.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P jbg brate...Izvini, Sena, nisam te prepoznao.![]()
И стварно то маче на аватару са том тужном фацом ко мачије недоношче коме мајка умрла на порођајуP jbg brate...
И стварно то маче на аватару са том тужном фацом ко мачије недоношче коме мајка умрла на порођају
Све оћу да те питам до кад ? Де је онај даса напокон у бунди?
Nema, provalio sam da dobijam vise feedbacka kad imam sliku maceta.И стварно то маче на аватару са том тужном фацом ко мачије недоношче коме мајка умрла на порођају
Све оћу да те питам до кад ? Де је онај даса напокон у бунди?
Zamisli ono imas devojku, sve ok, super, gondolica od veze, pijete kaficu ujutru zajedno i provalis ona te prevarila s likom koji bolje vozi kola od tebe. Fazon: p' jbg, nisam mogla da odolim..tako je motao taj voulan, lagano i nezno a opet s nekom cvrstinom i sigurnoscu...A sada, pitanje:
Lako je kada voziš, ti si u kontroli.
Šta je sa onim kada vas voze drugi?
Makar zvuk i broj konja?
Šta god?
Samo ja i moja veština?Zamisli ono imas devojku, sve ok, super, gondolica od veze, pijete kaficu ujutru zajedno i provalis ona te prevarila s likom koji bolje vozi kola od tebe. Fazon: p' jbg, nisam mogla da odolim..tako je motao taj voulan, lagano i nezno a opet s nekom cvrstinom i sigurnoscu...
ServahSamo ja i moja veština?
Hvala Allahu na servo upravljaču.![]()
Kontradiktoran si.Et tema
Ako cemo, malo realnije, zar nema vise smisla da ga gledas kako vozi biciklu?
Kako balansira, jer mota gedor levo desno dok, mota pedale? Gdi ovde kvachilo?
Ili zamisli, na pr, lik kako kliza na ledu? Wooow.
Pazi, ja da sam zenska, ja bih visio, non stop na klizalistu.
A ne ovo, jel fucbaler jel vozi kola.
Mislim, svaka cast, ima energije, al sta mu radis? Usmeris glavu ka medjunozju i zviznes pistaljku? Tapa tapa tapa glavom pa faul.
Dabome kako volan drzi tako i kitu drzi.Да ли мислите да постоји веза између вештине управљања аутомобилом и вештине у сексу, мислим на мушкарце пре свега.
Ја сам дошла до занимљиве констатације да има.Они који су обазриви а вешти, самопуздани али и безбедни као возачи су се показали и као одлични а неки и као изузетни љубавници.
Док они смућени, истрзани возачи су скоро исто такви и у сексу, збрзани или преспори....
Шта мисле жене, да ли им је секси како лик мота волан, шалта док држи ритам ...
Мушкарци, какви сте возачи?
Да се не лажемо,има мушкараца који очајно возе.
Ma jok brate. Zene au narcisoidna bica. Ona ne voli tebe zbog sposobnosti da osetis sebe, vec nju. Kod nasih balkanki je sto bolje da izgleda, nekad, u nekim situacijama, da kao "osetis sebe" eto dok Nju vozas okolo u kol'ma.Kontradiktoran si.
Zar ne treba da te voli zbog tvoje sposobnosti da osećaš?
Pa i bicikli; klizaljka na ledu?
Broj konja je jedan aloe momakA sada, pitanje:
Lako je kada voziš, ti si u kontroli.
Šta je sa onim kada vas voze drugi?
Makar zvuk i broj konja?
Šta god?
Najbolje je provozati se sa nekim i videti kakav je vozač. Za sebe mi gu da kažem da sam dobar vozač a ujedno i profesionalni. Ko voli da se vozi nek se javi da se malo vozamo.Да ли мислите да постоји веза између вештине управљања аутомобилом и вештине у сексу, мислим на мушкарце пре свега.
Ја сам дошла до занимљиве констатације да има.Они који су обазриви а вешти, самопуздани али и безбедни као возачи су се показали и као одлични а неки и као изузетни љубавници.
Док они смућени, истрзани возачи су скоро исто такви и у сексу, збрзани или преспори....
Шта мисле жене, да ли им је секси како лик мота волан, шалта док држи ритам ...
Мушкарци, какви сте возачи?
Да се не лажемо,има мушкараца који очајно возе.