Да се провозамо?

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.685
Да ли мислите да постоји веза између вештине управљања аутомобилом и вештине у сексу, мислим на мушкарце пре свега.
Ја сам дошла до занимљиве констатације да има.Они који су обазриви а вешти, самопуздани али и безбедни као возачи су се показали и као одлични а неки и као изузетни љубавници.

Док они смућени, истрзани возачи су скоро исто такви и у сексу, збрзани или преспори....

Шта мисле жене, да ли им је секси како лик мота волан, шалта док држи ритам ...

Мушкарци, какви сте возачи?
Да се не лажемо,има мушкараца који очајно возе.

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.772
Да ли мислите да постоји веза између вештине управљања аутомобилом и вештине у сексу, мислим на мушкарце пре свега.
Ја сам дошла до занимљиве констатације да има.Они који су обазриви а вешти, самопуздани али и безбедни као возачи су се показали и као одлични а неки и као изузетни љубавници.

Док они смућени, истрзани возачи су скоро исто такви и у сексу, збрзани или преспори....

Шта мисле жене, да ли им је секси како лик мота волан, шалта док држи ритам ...

Мушкарци, какви сте возачи?
Да се не лажемо,има мушкараца који очајно возе.
Brate, trazeci relaciju u tome je isto kao i kad bi gledao zensku kako razvlaci pitu i pitao se koliko je kinki i svaki put kad tresne visak mesavine o astal ja se zmrznem.

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.685
Brate, trazeci relaciju u tome je isto kao i kad bi gledao zensku kako razvlaci pitu i pitao se koliko je kinki i svaki put kad tresne visak mesavine o astal ja se zmrznem.
Ок, кинки је друга категорија у то се не разумем. Нађи своју компарацију, шта да ти радим.

Какав си возач напоконе ,м

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.685
Не треба нама препорука ни за возача ни за јeбача, само размењујемо искуства и дајемо вам смернице а ви како хоћете.
To ja, a ево ако дођу друге казаће за себе.

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.772
Ок, кинки је друга категорија у то се не разумем. Нађи своју компарацију, шта да ти радим.

Какав си возач напоконе ,м
Mislim da fantasticno vozim.
Krenem, jaci gas u prvoj brrrm motor vristi, onda naglo zakocim, jeste da nemam bas neku procenu da parkiram, al nema veze git masa i lak su tu. Inace sam malo nervozan dok vozim kad ne treba, a bogme umem im da se malo uspavam ako radi klima i to. Generalno sam obazriv kad treba da se ukljucim pa sacekam sva kola s magistrale da prodju dokle god su u vidnom polju, a umem i da budem ostar vozac, ono brzo, samo mi nesto ne ide saltanje, pa preticem u drugoj.
A ti? Kako mesis pitu?