- Poruka
- 71.104
Jel mu pomazete nekad? Date znak rukom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ces da me provozas, mene i moj Venerin breg?Хиљаде километара, али када га убацим у пету и само наставим руком до њеног голог колена…
Тај пут постане дупли, путујемо ми од тачке А до тачке Б и путује моја рука од колена до међуножја а тамо Венерин брег дозива Пријапа својом врелином и соковима љубавним, а над нама звезде се смеше.
Kad ces da me provozas, mene i moj Venerin breg?![]()
Нисам Шумахер али умем да одем од тачке а до тачке б,мотам како стигнем,ручна добро ради.
Ako popijes malo zbog treme nikad ti neces stici do tacke B hahahaСамо још да ми у приватној поруци напишеш тачну локацију тачке Б и долазим
Пре ћу стићи до тачке Г код тебеAko popijes malo zbog treme nikad ti neces stici do tacke B hahaha
Tako zelen neces se snaciПре ћу стићи до тачке Г код тебе![]()
Дај ми да поцрвенимTako zelen neces se snaci![]()
Иначе да ли би се девојка пре провозала са вештим момком у Југа или са млитавим у неку Бембару ?
Nata ce reci “bezite s moje teme spameri”Дај ми да поцрвеним
Слушаћу навигацију шта каже
Оне хоће млитавог преко дана ,а увече вешт да их вози .najboje sa cvrstim u golf II
![]()
da ti napišem jednu pričicu da te oraspoložim malčice!?!?Pan erotika plače za ovakvim talentima
Neda ti napišem jednu pričicu da te oraspoložim malčice!?!?
nije sve tako crno brt.. možemo ti i ja u jednu prijateljsku vožnju
nije sve tako crno brt.. možemo ti i ja u jednu prijateljsku vožnju
slabo divanim Mađarski..Хоћемо у Пешту? У Недељу на прелазу Roszke заљубио сам се у једну полицајку хунгарску. Плава, млада, витка, са осмехом незасите блуднице. Смешила се…
Ако чита ово нек ми се јави![]()
Nije mi simpaticno.
Nije mi simpaticno.