- Poruka
- 71.102
E nemoj rizicno.Брате..ја возим и то одлично. Али ризично.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E nemoj rizicno.Брате..ја возим и то одлично. Али ризично.![]()
Jeste!E nemoj rizicno.
Ко бре полупа? Мене је један магарац гађао развалио ми целу десну страну а ја возила улицом са правом првенства и гледала своја посла, он мамлаз није видео црвени ауто и излетео из споредне право на мене...И погоди, ко год је видео коментарисао види ћурке ал је разлупала ауто?A kakve ste vi? Pa vi svaka kola polupate! Sta to znaci?
Ti mi musko? ne zahebavajJa nikada nisam seo za volan, a muško sam...
Али има логике, размисли..Шта мушкарци највише воле? Кола и цице? Зар не може да има неке везе у односу према две највеће љубави у мушкарца?Mi joj sve vreme govorimo kako nas bole djon za aute a ono otvorilo temu, pokazala dokazala vec..
Jesam.Ti mi musko? ne zahebavaj
Ма сад написах , опалио ме један здесна а нисам ја била крива!Jeste!
Opaliće je neko, spreda ili otpozadi.
Tputli, zamisli tek ovi mi sto smo kinki. Kurba ovo ono..Али има логике, размисли..Шта мушкарци највише воле? Кола и цице? Зар не може да има неке везе у односу према две највеће љубави у мушкарца?
Ех, знам за неке који живи не седају да их женско вози. Али, ја волим да ме возе, уживам да седнем да се полако удобно наместим и да уживам у вожњи.Ajde dobro, evo, priznacu, ja bas imam kompleks te muskosti. Moram Ja da vozim, nikad zenskoj osobi ne dajem, niti sedam u kola i to je nekako za mene, ponizavajuce...Strasno...kao kada bi ona platila pice na dejtu. Ista relacija. Zna se, ja sam musko, ja vozim kola.
Aj nemoj da se brukas. Jebaces vise s kol'ma.Jesam.
Možda je to predrasuda da muškarci hendluju?
Ja sam pešak.
Mali grad. Graničar po obuci.
Možeš, Bejbe, lagano kraj mene.
Предња вуча, задња ...Tputli, zamisli tek ovi mi sto smo kinki. Kurba ovo ono..
Јесам пробао шта?Ал си можда ван кревета змај, еси пробао?
Puca mi faca za kvantitet.Aj nemoj da se brukas. Jebaces vise s kol'ma.
Нетачно, он не може да остави лош почетни утисак!Aj nemoj da se brukas. Jebaces vise s kol'ma.
Rutina, ko i hebanje hahaha prcPuca mi faca za kvantitet.
Vožnja je trening.
Па ван кревета секс? Рече за кревет, па зато предлажем пробај на другом месту.Јесам пробао шта?
Bolje i los nego nikakav. Ja uvek krenem pod rucnom, pa opsujem: eeebem ti rucnu, pa se okrecem okolo kao da trazim nekakav dodatan prekidac, nesto sto treba da se ukljuci da bi krenuli.Нетачно, он не може да остави лош почетни утисак!
Pa, da.Rutina, ko i hebanje hahaha prc
3 minuta..Pa, da.
Ali:
Da li se osećaš neiskusni kada sedneš u novo auto, dok ga ne osetiš?
Наравно, нисам маратонац јбг свакакоПа ван кревета секс? Рече за кревет, па зато предлажем пробај на другом месту.
Izvini, Sena, nisam te prepoznao.3 minuta..