B bezimeni1 Domaćin Poruka 3.053 ponedelјak u 00:19 - Sa kim želite da se opustite? #26 Са својим непостојањем или комом на пар месеци.
Sebastian6 Iskusan Poruka 6.196 ponedelјak u 08:15 - Sa kim želite da se opustite? #27 Paula: Ako vam nije jasno koje mesto neko zauzima kod vas, zapitajte se u trenucima umora i želje da se povučete, s kim biste želeli tada da budete. Evo šta kaže čovek View this content on Instagram View this content on Instagram Šta mislite? Kliknite za proširenje... Sa Sandrom Bullock
Paula: Ako vam nije jasno koje mesto neko zauzima kod vas, zapitajte se u trenucima umora i želje da se povučete, s kim biste želeli tada da budete. Evo šta kaže čovek View this content on Instagram View this content on Instagram Šta mislite? Kliknite za proširenje... Sa Sandrom Bullock
LBarbara La Femme Moderator Poruka 50.009 ponedelјak u 13:30 - Sa kim želite da se opustite? #28 Paula: Ako vam nije jasno koje mesto neko zauzima kod vas, zapitajte se u trenucima umora i želje da se povučete, s kim biste želeli tada da budete. Evo šta kaže čovek View this content on Instagram View this content on Instagram Šta mislite? Kliknite za proširenje... Uopste mi se ne svidja odgovor koji mi se namece ako iskreno sama sebi odgovorim na ovo pitanje...
Paula: Ako vam nije jasno koje mesto neko zauzima kod vas, zapitajte se u trenucima umora i želje da se povučete, s kim biste želeli tada da budete. Evo šta kaže čovek View this content on Instagram View this content on Instagram Šta mislite? Kliknite za proširenje... Uopste mi se ne svidja odgovor koji mi se namece ako iskreno sama sebi odgovorim na ovo pitanje...
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 69.286 ponedelјak u 14:07 - Sa kim želite da se opustite? #29 Sta je bilo Barbara? kurslus?
lmihajlo Aktivan član Poruka 1.349 ponedelјak u 15:07 - Sa kim želite da se opustite? #30 Juce sam bio na bazenu, i pozeleo sam da se opustim sa jednom mladjom devojkom
LBarbara La Femme Moderator Poruka 50.009 ponedelјak u 22:06 - Sa kim želite da se opustite? #31 MrNapokon: Sta je bilo Barbara? kurslus? Kliknite za proširenje... Kurslus...i to veliki... Iskreno sebi postavljati takva pitanja nije bas zdravo.....ode srce na pola...
MrNapokon: Sta je bilo Barbara? kurslus? Kliknite za proširenje... Kurslus...i to veliki... Iskreno sebi postavljati takva pitanja nije bas zdravo.....ode srce na pola...
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 69.286 ponedelјak u 22:47 - Sa kim želite da se opustite? #32 LBarbara: Kurslus...i to veliki... Iskreno sebi postavljati takva pitanja nije bas zdravo.....ode srce na pola... Kliknite za proširenje... Daj ne zayebavaj, takva faca kao ti.
LBarbara: Kurslus...i to veliki... Iskreno sebi postavljati takva pitanja nije bas zdravo.....ode srce na pola... Kliknite za proširenje... Daj ne zayebavaj, takva faca kao ti.
*VILA* Ističe se Poruka 2.080 utorak u 11:45 - Sa kim želite da se opustite? #33 Sa kćerkama ako mi je uopšte do društva, ako ne najbolje sama.