apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve ove stvari cine sex veoma romanticnim) 

DellBoy-011:Vucina je strasna, danas dva puta izlazim iz klimatizovanog prostora u auto koji je parkiran na suncu, uzas, svi nervozni, devojke polugole po ulicama, pesaci izlecu pred kola, nema mesta za parking, kasnim svuda, ahhhhhhhhhhh kakav dan!
sada bi prijalo neko zajedničko brčkanje, mazanje mlekom za telo, u hladnoj i polutamnoj sobi, pa sta bude![]()

Chernobill:Meni bas hladno...
Brrrrrrrrr......
:shock: :shock: :shock:apotekarka:Chernobill:Meni bas hladno...
Brrrrrrrrr......
Možda da te ubacimo između nas dvoje u krevet da širiš good vibrations.
Ti bi se zagrejao, mi rashladili, svima lepo :wink:

chokolada:Pa evo mogu ja da budem ta druga!
maja mala mama:Moracu da vas razocaram...od plana i programa naseg toliko ocekivanog seminara ni veceras nista!
Imali smo goste na veceri(pali su na dooope!od mojih kulinarskih vratolomija!)i tako izgubih dragoceno vreme...ne posvetih se svrsavanju svojih partijskih obaveza.
A i mene vrucina ubi,ne podnosim znojenje,osim kada ima smisla i krajnji cilj.A znamo za sta se borimo...ako se ne varam!DSDS!

littlefoot:E drustvance, ja bih vrlo rado da postanem drugarica clanica ove super stranke.
Molim samo da se oformi krizni stab za ugrozene kojima je DSDS samo "pusta" zelja. Znate kako ide ono po strankama, tipa pomoc i tako to![]()
Smatrajte ovo mojim malim priznanjem :?
Ali meni, za razliku od vas koji ste punopravni clanovi, ne smeta vrucina nimalo![]()
littlefoot:E drustvance, ja bih vrlo rado da postanem drugarica clanica ove super stranke.
Molim samo da se oformi krizni stab za ugrozene kojima je DSDS samo "pusta" zelja. Znate kako ide ono po strankama, tipa pomoc i tako to![]()
Smatrajte ovo mojim malim priznanjem :?
Ali meni, za razliku od vas koji ste punopravni clanovi, ne smeta vrucina nimalo![]()
apotekarka:To je lepo i drugarski!
Tačno, predsednik bi ovaj problem rešio drage volje i na obostrano zadovoljstvo :wink: