DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh, sto mi drago sto imam podrsku.Ma, nemate pojma :D
Nesto mi se cini da su mi crni dani odbrojani:)
Disem duboko, opustam se:)

Evo podataka za cl. kartu:
U horoskopu lavica, vrlo vatrena i zahtevna, mozda otuda i moj problem.
Inace, nakon 21h, tj. kad mala ode da lala ili se bavim vama tj. forumom i drugim zanimljivostima sa neta. A ako me mrzi da kuckam onda pravim nesto: tasne od raznih materijala, ramove za slike, police, ormarice i svasta sto mi padne na pamet. Imam vrlo spretne ruke i bujnu mastu:)

littlefoot:
E, ziva istina, spretne ruke zlata vredne. Pogotovo za odredjene stvari. Imam i ja ponekad nesto od toga, mada... nije to to, ako me razumes:))Posto se bavim i rucnim radom, toliko sam izvezbana da se slobodno mogu uporediti sa Singericom :D
Do sada mi se nije desilo da neko iskudi moj rad;)

Upisano, primljena si, jel tako šefe?
Obzirom na spretne ruke mislim da bi ti za početak odgovarala neka rukovodeća funkcija.
Jeste da rukovođenje nije uvek zabavno ali oslobađa napetost.[/i]

littlefoot:
Heh, citas me ko staru knjigu. Za organizaciju sam pravi maher, najbolje organizujem glupost:)

Odlično, ti onda budi organizator žurki, okupljanja, dečijih rođendana(!) mitinga, demonstracija (ako nam neko bude osporavao naše pravo na svršavanje) i sličnih zabavnih aktivnosti :D
Jel ti se sviđa?
Ti si energična žena, uveče imaš vremena, mislim da bi ti to leglo samo tako :wink:
Nego, nisam mogla da ne pomislim na kombinacijicu sa tobom i našim šefom :shock:
U sličnim ste situacijama, oboje ste gotivci, još samo da staviš neki sličicu na profil (ne moraš ovakve sramotne kao ja :wink: ) i gotova stvar!
Ja na tvom mestu ne bih čekala, bio bi pečen za dva dana - možeš mi verovati na reč :lol: :lol: :lol:

littlefoot:
Stoooo ja vooolim tolerantne muskarce :D 8)

Verovatno neznaš šta valja :lol: :lol: :lol:
Ma otkud ti ideja da će ti se nakačiti neka čudna populacija ako prilepiš sliku? :wink:
Vidovita si? :shock:
Pošto si u pravu, tvoj vidovnjački dar moramo da iskoristimo za stranačke interese. Proricaćeš ko će kad, gde i što je najvažnije S KIM da svršava :lol: :lol: :lol:
Polako, koncentriši se i ako ti se nešto javlja, javi i nama, samo da ti kažem da moj muž već spava jer je noćas vitlao po netu do 3h :roll: tako da meni nemoj da dajes neke velike šanse...

Ja to iz iskustva.Stizale mi poruke 100000 dnevno, od kojih ne znam ni ja koliko slika golih muskaraca sa dignutim spravama, ili samo sprava u gro planu. Da povracas.
Nije da se gadim toga, volim, ali ne na slikama poslate meni uz ogavne komentare.

Kamo lepe srece da sam vidovita, znas kako bi mi bio laksi zivot. A da ne pricam kako bi tek lepo svrsavala:)

littlefoot:
Ja to iz iskustva.Stizale mi poruke 100000 dnevno, od kojih ne znam ni ja koliko slika golih muskaraca sa dignutim spravama, ili samo sprava u gro planu. Da povracas.
Nije da se gadim toga, volim, ali ne na slikama poslate meni uz ogavne komentare.

Kamo lepe srece da sam vidovita, znas kako bi mi bio laksi zivot. A da ne pricam kako bi tek lepo svrsavala:)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad sam ja napisala pra mesec dana samo što me nisu kamenovali, jer sam ja to naravno i zaslužila. :lol: :lol: :lol: :lol:
Čime si ti ti izazvala draga moja, sigurno si negde napomenula neku sramotnu činjenicu o sebi npr da voliš DSDS ili da nosiš majice na bretele, a možda si se čak izlanula i da si žensko? :wink:

apotekarka:
littlefoot:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad sam ja napisala pra mesec dana samo što me nisu kamenovali, jer sam ja to naravno i zaslužila. :lol: :lol: :lol: :lol:
Čime si ti ti izazvala draga moja, sigurno si negde napomenula neku sramotnu činjenicu o sebi npr da voliš DSDS ili da nosiš majice na bretele, a možda si se čak izlanula i da si žensko? :wink:

JU!!! :oops: :lol:

kojote:
littlefoot:
A mozda i zato sto izgledam j..zovno:))))))))

Ma, ja izgledam kao klinka. Daju mi redovno ispod 25 godina, kakav greh, jel da:))
...Vise od 25... Redovno mogu, naravno, ali VISE ne mogu sigurno... 8)

Ko je to nama došao!!!!!!
Sedi čoveče, izloži nam svoje viđenje situacije a ja ću da pristavim za kaficu :wink:
Opet mi fali onaj smajli koji šalje poljupce :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back