Chernobill
Domaćin
- Poruka
- 3.389
A kako?apotekarka:Član je sigurno, i to sam ga ja lično preporučila, ali da me ubiješ ne mogu da se setim koju smo mu funkciju dali....
Možda prvo malo da nam se dokaže :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako?apotekarka:Član je sigurno, i to sam ga ja lično preporučila, ali da me ubiješ ne mogu da se setim koju smo mu funkciju dali....
apotekarka:Član je sigurno, i to sam ga ja lično preporučila, ali da me ubiješ ne mogu da se setim koju smo mu funkciju dali....
Sa zadovoljstvom.zubarka:apotekarka:Član je sigurno, i to sam ga ja lično preporučila, ali da me ubiješ ne mogu da se setim koju smo mu funkciju dali....
To se podrazumeva.Mora da se pokaze i prikaze u naj naj svetlu.Ako prodje nasu komisiju,onda moze u stranku.Molim lepo :wink:
maja mala mama:Dobro vece!
Jarac\strelac se pridruzuje!
Malo sam dekoncentrisana od trubaca koji se cuju sa Trga ali samo nek je veselo...
Ena187:Jel toooooliko važan horoskop pri davanju funkcija, tj. položaja?

Chernobill:Sa zadovoljstvom.zubarka:apotekarka:Član je sigurno, i to sam ga ja lično preporučila, ali da me ubiješ ne mogu da se setim koju smo mu funkciju dali....
To se podrazumeva.Mora da se pokaze i prikaze u naj naj svetlu.Ako prodje nasu komisiju,onda moze u stranku.Molim lepo :wink:
Sto se mene tice,sa ribama sam i onako na Vi,ali ako vi koleginice procenite da mali ima smisla i talenta...nema sumnje da ce i nama biti dobar.apotekarka:Chernobill:Sa zadovoljstvom.zubarka:apotekarka:Član je sigurno, i to sam ga ja lično preporučila, ali da me ubiješ ne mogu da se setim koju smo mu funkciju dali....
Ništa ne brinite,ovog malog ću lično provesti kroz sve moguće testove i iskušenja, a rezultati će biti transparentni :wink:

apotekarka:Ena187:Jel toooooliko važan horoskop pri davanju funkcija, tj. položaja?
Nije mače, samo se zezamo i hvalimo jedni druge, to je lepo a ništa ne košta. :wink:

maja mala mama:Ma,za njih u nacelu vazi ono:ili plivas,il' ko riba na suvom...nema neke sredine.
Ja na svu srecu isplivah...i lepo svrsih sa ribom!Za uvek...
Ena187:apotekarka:Ena187:Jel toooooliko važan horoskop pri davanju funkcija, tj. položaja?
Nije mače, samo se zezamo i hvalimo jedni druge, to je lepo a ništa ne košta. :wink:
Naravno!![]()
Onda, ja sam vaga/lav![]()

DellBoy-011:Dobra vam noc, ja sam malo slavio sa drustvom...samo da vas pozdravim![]()
DellBoy-011:Na Trgu je bilo, da se svrshi od srece :wink: