DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Chernobill:
zubarka:
apotekarka:
Član je sigurno, i to sam ga ja lično preporučila, ali da me ubiješ ne mogu da se setim koju smo mu funkciju dali....
Možda prvo malo da nam se dokaže :wink:

To se podrazumeva.Mora da se pokaze i prikaze u naj naj svetlu.Ako prodje nasu komisiju,onda moze u stranku.Molim lepo :wink:
Sa zadovoljstvom.

Ništa ne brinite,ovog malog ću lično provesti kroz sve moguće testove i iskušenja, a rezultati će biti transparentni :wink:

apotekarka:
Chernobill:
zubarka:
apotekarka:
Član je sigurno, i to sam ga ja lično preporučila, ali da me ubiješ ne mogu da se setim koju smo mu funkciju dali....
Možda prvo malo da nam se dokaže :wink:

To se podrazumeva.Mora da se pokaze i prikaze u naj naj svetlu.Ako prodje nasu komisiju,onda moze u stranku.Molim lepo :wink:
Sa zadovoljstvom.

Ništa ne brinite,ovog malog ću lično provesti kroz sve moguće testove i iskušenja, a rezultati će biti transparentni :wink:
Sto se mene tice,sa ribama sam i onako na Vi,ali ako vi koleginice procenite da mali ima smisla i talenta...nema sumnje da ce i nama biti dobar.

maja mala mama:
Ma,za njih u nacelu vazi ono:ili plivas,il' ko riba na suvom...nema neke sredine.
Ja na svu srecu isplivah...i lepo svrsih sa ribom!Za uvek...

Plivaćemo ko ajkulice :wink: javlja mi se :D
Danas si bila pod pritiskom, a za sutra obavezno spremi onaj plan za seminar.
Ako ja mogu nešto da pripomognem, ti javi :wink:
Predlažem obaveznu temu za muškarce mlađe od 25 godina "Kako učiniti da devojka svrši na bar dva načina"
Od nečeg se mora početi.... :roll:

Moj drug je hteo da DS.Na radnoj akciji osamdeset i neke...krenuo u shumu DSDS.Ali krene proliv i predlozi devojci da igraju zmurke da bi oslobodio bulju.S e r e on a ona sve blize i posto je bilo"vruce" on uhvati neko shiblje da se obrishe.A shiblje bilo koprive(jadan)Ona ga pronadje i zeli sex a on joj predlozi tushiranje .I tako je tu noc proveo pod hladnim brrrrr tushem i umesto da dobro svrshi ,on svrshi po koprivama a tush mu dodje kao lechenje b _ulje od mamurluka :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back