DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vucina je strasna, danas dva puta izlazim iz klimatizovanog prostora u auto koji je parkiran na suncu, uzas, svi nervozni, devojke polugole po ulicama, pesaci izlecu pred kola, nema mesta za parking, kasnim svuda, ahhhhhhhhhhh kakav dan!
sada bi prijalo neko zajedničko brčkanje, mazanje mlekom za telo, u hladnoj i polutamnoj sobi, pa sta bude :lol:

DellBoy-011:
Vucina je strasna, danas dva puta izlazim iz klimatizovanog prostora u auto koji je parkiran na suncu, uzas, svi nervozni, devojke polugole po ulicama, pesaci izlecu pred kola, nema mesta za parking, kasnim svuda, ahhhhhhhhhhh kakav dan!
sada bi prijalo neko zajedničko brčkanje, mazanje mlekom za telo, u hladnoj i polutamnoj sobi, pa sta bude :lol:

Ti se uvek setiš prave stvari!
Veeelika kada je rešenje za ovu situaciju :D

Pa ne možemo uvek na prve linije....
I najžešći borci za našu stvar moraju da priznaju da vrućina u Beogradu ubija.
A nekako kad odeš negde, na more ili preko, vrelina ne smara kao ovde.... ili je to uticaj hotelskih kada, veeelikih kreveta koje ti ne nameštaš i hrane koja se sama od sebe stvara ispred tebe.
Ma, da , kad nemaš obaveza i imaš vremena, logično je da te manje stvari ometa u realizaciji DSDS :wink:
Jedva čekaaaam!!!!!!!!!

Moracu da vas razocaram...od plana i programa naseg toliko ocekivanog seminara ni veceras nista!
Imali smo goste na veceri(pali su na dooope!od mojih kulinarskih vratolomija!)i tako izgubih dragoceno vreme...ne posvetih se svrsavanju svojih partijskih obaveza.
A i mene vrucina ubi,ne podnosim znojenje,osim kada ima smisla i krajnji cilj.A znamo za sta se borimo...ako se ne varam!DSDS!

maja mala mama:
Moracu da vas razocaram...od plana i programa naseg toliko ocekivanog seminara ni veceras nista!
Imali smo goste na veceri(pali su na dooope!od mojih kulinarskih vratolomija!)i tako izgubih dragoceno vreme...ne posvetih se svrsavanju svojih partijskih obaveza.
A i mene vrucina ubi,ne podnosim znojenje,osim kada ima smisla i krajnji cilj.A znamo za sta se borimo...ako se ne varam!DSDS!

Nema veze, plakni se pa dođi da zagrejemo ovog simpatičnog dečka koji se ubi od cvokotanja :D

E drustvance, ja bih vrlo rado da postanem drugarica clanica ove super stranke.
Molim samo da se oformi krizni stab za ugrozene kojima je DSDS samo "pusta" zelja. Znate kako ide ono po strankama, tipa pomoc i tako to :D
Smatrajte ovo mojim malim priznanjem :?
Ali meni, za razliku od vas koji ste punopravni clanovi, ne smeta vrucina nimalo :P

littlefoot:
Molim samo da se oformi krizni stab za ugrozene kojima je DSDS samo "pusta" zelja. Znate kako ide ono po strankama, tipa pomoc i tako to :D
Ali meni, za razliku od vas koji ste punopravni clanovi, ne smeta vrucina nimalo :P

Došla si na pravo mesto!
A vrućina ti ne smeta jer imaš klimu ili je situacija takva da ne smeta ništa?
Evo ministar za ženska prava DSDS će sad da ostvari ta prava svojoj ženi, pa ako ne bude mnogo egzaltiran može da pređe i na tvoju kriznu situaciju :wink:
Reci draga, koji si znak u horoskopu da ti upišem u člansku kartu i čime se zanimaš kad uspavaš detence?

littlefoot:

Došla si na pravo mesto!
A vrućina ti ne smeta jer imaš klimu ili je situacija takva da ne smeta ništa?
Evo ministar za ženska prava DSDS će sad da ostvari ta prava svojoj ženi, pa ako ne bude mnogo egzaltiran može da pređe i na tvoju kriznu situaciju :wink:
Reci draga, koji si znak u horoskopu da ti upišem u člansku kartu i čime se zanimaš kad uspavaš detence?

Tvoj slucaj bi trebalo poveriti predsedniku,on bi verujem imao resenje. :D Medjutim posto ga nema na vecerasnjem okupljanju simpatizera(predpostavlja se da je zauzet svrsavanjem nekog vaznog posla!)rado cu mu preniti tvoj problem. :wink:
Ja kao ministarka za ljudska prava da svrse imam potpuno razumevanje i ako treba licno cu da urgiram,ne birajuci sredstva da te predsednik primi...i u stranku i na razgovor.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back