DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ms:
Cela stranka je tužena za finansijke malverzacije i ja sam došla da vas zatvorim....platite ekstraprofit ili će bidne ..... :twisted:
Uuuu, kako mi je ovo promaklo????
Kao prvo: mi sve radimo posteno i transparentno.
Ucestvovali smo na tenderu, platili sve svima, sredicemo sve preko suda, a sud mora da se postuje, imam jednu ribu u Vrhovnom sudu, sve ce predsednik da sredi... nema lanci i katanci za nas :lol:

Nesi:
Ena187:
Ma, može li i meni neka funkcija oko tog sporta?

Hehehe zavisi koliko si razgibana i u formi...jer bavljenje politikom...zahteva ponekad i javne demonstracije...ne smemo da se brukamo...pred birackim TELOM :lol:
Jel' da ti verujemo na rec, da ces uspeti da odgovoris zahtevima ? :wink:

Znaš kako, ja baš volim to biračko TELO (bolje ako je muško, mada i ako je zgodno žensko progledaću kroz prste), a logično dođe da u ministarstvu sporta biračko TELO muško, pa momci vole sport. A što se tiče javnih demonstracija, već probano i mnoooogo se dobro svrrrrrsi :wink:

DellBoy-011:
ms:
Cela stranka je tužena za finansijke malverzacije i ja sam došla da vas zatvorim....platite ekstraprofit ili će bidne ..... :twisted:
Ucestvovali smo na tenderu, platili sve svima, sredicemo sve preko suda, a sud mora da se postuje, imam jednu ribu u Vrhovnom sudu, sve ce predsednik da sredi... nema lanci i katanci za nas :lol:

Jao šefe šta bi smo mi bez tebe i tvoj uticanih kontakata? :shock:

Ena187:
Znaš kako, ja baš volim to biračko TELO (bolje ako je muško, mada i ako je zgodno žensko progledaću kroz prste), a logično dođe da u ministarstvu sporta biračko TELO muško, pa momci vole sport. A što se tiče javnih demonstracija, već probano i mnoooogo se dobro svrrrrrsi :wink:

E onda cemo lepo da saradjujemo...nemam nista protiv da podelimo obaveze u ministarstvu...mada i ja nekako vise volim MUSKO telo...ali izvlacicemo slamcice...pa kom' zapadne duzi a kom' kraci (kraj) :wink: 8)

DellBoy-011:
ms:

Kako bre nema lanci i katanci...pa i to spada u sportske rekvizite...:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back