DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
Evo ja te primam u odsustvu predsednika i podpredsednice (ko zna kakve ozbiljne poslove ti svršavaju) :roll:
Predlazem te za ministra za ljudska prava da svrše.
Jel ok?
Nekako mi ti deluješ požrtvovano i saosećajno a opet dovoljno iskusno da se nedaš zayebati :wink:
Ukoliko je funkcija dodeljena meni,zahvaljujem se i nadam se da cu opravdati vase poverenje! :D

Fosil:
Nije tebi, nego meni! A možemo i zajedno da obavljamo tu dužnost. Ti budi ministar za ljudska prava da svrše a ja ću za ženska prava da svrše.

Sjajna ideja, divim ti se do imbecilnosti, momentalno si unapređen, ko yebe plakate....
Nadam se da ste svesni šta ova funkcija znači, rad na terenu, pomoć ugroženima, edukacija neiskusnih, ima tu puno posla .
I treba da bude (najmanje) dvojno mesto!
Udvoje je lakše i intenzivnije :wink:

0077:
Stranka nam postaje prava,počeo grabež za funkcije.Samo vas gledam 8)

Nista ti ne brini,kod nas ti je sto vise funkcija to bolje 8) .Svrsavanje je kao nauka i umetnost,mora da bude puno odgovornih koji ce o svemu da vode racuna,a i da nas u svetu dostojno predstave.
Pa mi i nemamo obicne clanove,mi smo stranka funkcionera koji svrrrsavaju gde i kako stignu :wink:

zubarka:
0077:
Stranka nam postaje prava,počeo grabež za funkcije.Samo vas gledam 8)

Nista ti ne brini,kod nas ti je sto vise funkcija to bolje 8) .Svrsavanje je kao nauka i umetnost,mora da bude puno odgovornih koji ce o svemu da vode racuna,a i da nas u svetu dostojno predstave.
Pa mi i nemamo obicne clanove,mi smo stranka funkcionera koji svrrrsavaju gde i kako stignu :wink:

Tačno, tačno :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back